Lesz valaha is "lézer kard" olyan mint a Star Wars-ban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az egy kitalált világ, történet, egy sci-fi, de most komolyan...
Létezik olyan "anyag" vagy tárgy, ami úgy tud vágni, és előjönni, mint a Star Warsban?
Tudom, hogy egy csomó nem létező dolgot kitalált, és megalkotott az ember.
Létezhet, hogy egyszer egy olyat megalkotnak?
2011. jún. 28. 15:13
1/15 anonim válasza:
"Létezik olyan "anyag" vagy tárgy, ami úgy tud vágni, és előjönni, mint a Star Warsban?"
Igen, úgy hívják lézer. Biztos hallottál már róla.
2/15 anonim válasza:
Nem hiszem, mert nem praktikus. Ha létre tudunk hozni ilyet, akkor felesleges kard formába szorítani.
3/15 anonim válasza:
valószínű, hogy tudnak majd olyat csinálni ami nem állna másból mint fotonok és erőterekből(mint a hologramm(nem mostaniak))csak minek csinálnának olyat mint a kard?
4/15 anonim válasza:
Kapa formájú lesz,És dolgozol,mint a güzü.
5/15 bix válasza:
van, lézer, csak az energiát tároló részt nem tudják még miniatürizálni. viszont hamarabb lesz belőle ágyú vagy puska mint kard...
6/15 mentalist válasza:
Úgy mondják fénykard és semmi köze a lézerhez
7/15 anonim válasza:
igaza van "bix"-nek
kard: közelharc
puska, ágyú: nem kell odamenni az ellenhez h kitedd magad sérülésnek, tisztes távolból el lehet így intézni
8/15 anonim válasza:
én is igazolom bix et(utóbbi időben ugylátom egy komolyabb hírnévre tett szert:D)pontosan, fegyver mint a star trek ben :D
9/15 anonim válasza:
Szerintem olyan formában nem létezhet. Mitől függene a hossza? Mért pont csak odáig tart a vége? Ott mi állítja meg a lézert? Nemhiszem, ogy tudnának valaha is olyat csinálni, de ki tudja... még bármi lehet :)
10/15 anonim válasza:
Nem érdekelnek a fizikai korlátok, csináljanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!