2012 világvége?
Világvége közel se lesz.Váltás lesz,de pozitív irányba.A rossz ráerőlteti az emberekre,hogy negatív gondolatokkal töltődjenek fel és tényleg bekövetkezzen valami tragédia(pl.ez a tömeges öngyilkosság).Ezért van ennyi hülye elmélet,hogy félelmet,pánikot váltsanak ki és akadályozzák a jobb kor beköszöntét.
Ne féljetek ,jobb lesz!:)
Nem itt van a vége.Még élnünk kell.És fogunk is.Csak higgyetek benne.Ha hiszünk elpusztítja a rosszat!
Én már várom...nem sokára túl leszünk ezen a rengeteg szédítő,ám de tanulságos katasztrófán és jön az aranykor.
:)
NEM. Viszont alapos a gyanú, hogy esetleg megrendezik az "elvtársak". Blue Beam Project - ha még nem hallottál róla, keress rá. Krisztus holografikus kivetítése az égre, úgyhogy a világ minden népe lássa és hallja őt, és hódoljon neki, aztán kezdődik az "ezeréves uralma". Vagy "földönkívüli" támadás megrendezése.
NASA nemrég szólította fel az dolgozóit vészhelyzetre való felkészülésre: [link]
http://www.youtube.com/watch?v=6VG9UbqHqTs
Vagy gazdasági összeomlás és/vagy világháború és/vagy természeti katasztrófa melyben sokan meghalnak, de az élet még megy tovább... 2017-re tervezik a bechipezést!
Már legalább 500-szor volt!
Tűnés az ezotéria rovatba!
Dehogy!!! 1990 valamennyiben is mondták meg 2002-ben is de nem let!!! Amúgy ez csak a film mondja de nem! Én 2002 világvégéről hallottam nézd meg a googléba ugyan ezek vannak fent, hogy ősrobbanás meg ilyesmik de semmi se let!
Ne félj azt mondták, hogy 2014-ben súlyosan drágula benzin ára és ezt 2010-be mondták a híradóba! NE FÉLJ!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!