Hogyan lehetséges az alábbi logisztikai valódi "feladvány"?
Nem teljesen értem pedig elvileg logisztikát tanulók ZMNE-n , vagy mi :) Szóval ebay-en rendeltem 0.99$-ért egy USB-s szívargyújtot , meg is kaptam megjegyzem nagyon jól működik a minősége eddigi tapasztalataim szerint megegyezik a Saturnban vásárolható 1000ft-el (lehet az is onnan származik ?:)) Szóval teljesen tökéletes , csak nem értek pár dolgot amit mindjárt felsorolók de végeredményben a fő kérdéshez fog mindegyik visszatérni ami az ,hogy: "Hogy éri meg az eladónak ?" (továbbiakban csak "")
1. "" Hong-Kong-ból postázták a boríték egy bubis belsejű igen színvonalas boríték és rajta egy 2.50$ értékű szép madarat ábrázoló pecsételt bélyeg. (nagyon idézi az egész design a keleti kulturát már a boríték is ha valaki szintén logisztikai szakirányban van és esetleg épp a csomagolás technikai résznél tart szívesen feltöltöm neki képbe vhova)
2."" Mínőségileg jó a termék és működik , létezne hogy megéri előállitani ? ha igen miként ?
3."" nos igen... a munkadíj ...gondolom a 4-6 éves gyerekek nem sokat kérhetnek meg nem is kapnának de azért ezt is ide írtam érdekeség képpen :)
Ősszegezve ez a logisztikai "csoda" hogyan éri meg az eladónak ? Hogyan éri meg 99 centért kevesebb mint 185 ft-ért Hong-Kongból postázni ide , bélyeggel ,szép boritékban és még előállitani ezt az amugy jól müködö terméket , munkadíj stb...
Még egy szerény kérdés:) Menyit keresnek rajta ? :)
Enyi lenne , aki megválaszolja azt meghívom egy sörre vagy a következő műszaki csodámat a címére rendelem :)))
Barátian Üdv: Noé
Ezen én is sokat gondolkoztam.
Vettem mobilomba akkumulátort 400Ft-ért (ez is postaköltséggel együtt).
Mondjuk vicces, hogy Hong Kongból Mo.-ra kevesebbe kerül a posta, mint ha a szomszédomnak küldenék valamit. :D
Tényleg kíváncsi lennék, hogy mennyit keresnek ezeken..
Megdöntötem új rekordom :) 0.01 centért ingyen postával tegnap kaptam kézhez bár analog gombot.
Sztem ez simán elmenne a világ 9. csodájának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!