Továbbá megdöbbenve tapasztalom youtube-os amatőr csillagász videókon (astrophoto), hogy a mars nem is teljesen vörös.
2011. jún. 7. 19:45
2/12 anonim válasza:
Azt a linket felejtsd el. Ha bárki üzenni akarna nekünk, nyilvánvalóan lényegesen egyszerűbben is megtehette volna, mondjuk itt a Földön. Ami pedig a Mars vörös színét illeti nem értem mi a probléma azzal hogy "nem teljesen vörös"
2011. jún. 7. 19:51
3/12 anonim válasza:
Több ilyen követ és egyéb építményt láttam már.
Célszerű megnézni másik oldalról is - mindjárt sokkal természetesebbnek tűnik...
2011. jún. 7. 19:53
4/12 anonim válasza:
Ritkán olvasok ennyi baromságot egymásra pakolva...
Ez a tipikus "keressünk értelmes érveket, majd hozzuk ki belőlük a legnagyobb baromságot" esete :D
2011. jún. 7. 20:06
5/12 anonim válasza:
Dehogy is. A Marson nem élnek komplex,fejlett,értelmes lények. Természeti képződmények vannak, persze,mint minden bolygón,mert mindenhol van időjárás. Persze egyszer ott is lehetett élet de akkor annak a maradványai mélyen a felszín alatt vannak amit mi nem tudunk egyenlőre észlelni.
2011. jún. 7. 20:31
6/12 anonim válasza:
ma 19:51
Szerintem te is meglepődnél ha látnál rajta kékes zöldes foltokat.
Nézz meg pár amatőr videót egymástól függetlenül.
Egyébként én a közeljövőben készülök távcsövet venni.
2011. jún. 7. 20:34
7/12 anonim válasza:
Ki az az amatőr csillagász aki hiteles felvételt tud mutatni a Marsról? A Marson nincs intelligens élet tehát épületek sem lehetnek.
2011. jún. 7. 20:38
8/12 anonim válasza:
A szín eltérések attól is lehetnek,hogy pl.: a Marsot sem ugyan olyan kőzet borítja minden hol
2011. jún. 7. 20:40
9/12 anonim válasza:
marsi építmények nem léteznek de marsi képződmények vitathatatlanul igen és vannak akik összetévesztik ezeket.pl.: a régi tengerek és folyamok kiszáradt medreire sokan azt hitték régen,hogy mesterséges csatornák lehetnek
2011. jún. 7. 20:43
10/12 anonim válasza:
ma 20:38
Ez így van.
De kicist járd körül a témát jobban, és előbb utóbb számodra is gyanússá válik majd a sok véletlen egybeesés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!