Miért gondolják úgy, hogy a földönkívüliek hasonlóan néznek ki, mint egy ember?
mindenhol egy nagy szemű "ember"ként ábrázolják.de mi van ha nincs is szeme?vagy pl orra,szája is van..szerintem hasonlíthatnak egy kígyóhoz vagy bármilyen élőlényhez is.ez így eléggé hihetetlennek tűnik.
pl. [link]
22:54-es és ma 15:19-es vagyok.
Ja igen, a madaras, meg az egyéb hlyeségekre nem is szóltam semmit. De nem is fogok. Legfeljebb ha fizetsz érte :-D
Megint én... ma 15:09-es!
Amíg írtam, addig lelőtted a poént! :-)
15:20: bocsánat. :)
Nem emlékszem, mi pontosan a sztori, de mintha az egyik Viking űrszondáról jegyezték volna fel, hogy mikor ment "életet kutatni", elhaladt a Föld mellett - és nem jelzett életjelet a bolygón.
Ez csak a "miért pont ide jönnének" kérdés és a spektrofotometriás vizsgálatok kapcsán jutott eszembe.
köszönöm a sok értelmes választ.:)
kíváncsi voltam,hogy nektek mi a véleményetek erről.lehet,hogy hülyeség,de azon is gondolkodtam már,hogy bármelyik távoli bolygón lehet élet,maximum olyan,amit mi emberek nem vagyunk képesek észlelni..s pl. ha teljesen mások,és nincs szükségük vízre,földre az élethez,akkor lehetnek teljesen más felépítésűek is.
ha gondoljátok írjátok le,hogy ti milyennek képzelnétek el egy idegent.:)
és hozzáteszem,én csak abban hiszek,amit már láttam.
13:10 :
"Egy biztos. Én sokkal inkább tartom azt primitívnek (pontosabban szegényes fantáziájúnak, és ostobának, butának), aki szerint KIZÁRT, hogy a Földet valaha -vagy akár a napjainkban- elérni képes intelligens civilizáció létezett, létezik."
Már elnézést, de ezek szerint ők az okosabbak tenálad. Drake egyenletét tanulmányoztad? :D
Persze, nem lehetetlen, csak éppen csillagközi távolságok és idő viszonylatában olyan, mintha egy gombostűfejjel próbálnál célbadobni egy 1 miliméteres céltáblára, ami fél kilométerre van tőled és mindezt egy tizedmásodpercre felvillanó fény mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!