Hányas az iq szinted?
Figyelt kérdés
Ha mérték,vagy mérted!Ne vicceljétek el a kérdést,hogy 200 fölött,meg ilyenek!Meg azt is írjátok oda légyszi,hogy fiúk vagy lányok vagytok-e,és hány évesek?2009. márc. 18. 16:50
12/37 anonim válasza:
Pontosan, a 130 fölötti érték nagyon ritka, 144 meg ilyenek mi értelme kamuzni? Ha meg nem kamuztok ne egy utolsóutáni gportálos oldalon csináljátok a tesztet...Az átlag 100, szal nincs értelme hazudozni, csak hitelesített tesztet csináljatok, és nem kell szégyelni ha vkinek mondjuk 90 vagy 80 stb...attól még lehet jó az élete és ugyanolyan értékes mint egy 125-ös.
13/37 anonim válasza:
19 :21 vagyok
21 éves, és lány
14/37 anonim válasza:
Nekem hiteles teszten 142 lett. Nem kamuzok tényleg, hisz nem lenne értelme. A környezetem is azt mondja, nagyon okos/művelt vagyok, de szerintem nem annyira. Gyakorlatilag mindent megjegyzek, ami érdekel, de azt pontosan. Ja és 14 éves lány voltam.
15/37 anonim válasza:
Én olyat hallottam hogy Einstein-nek 130 és 140 között volt az iq-ja.Akkor ne mondja már nekem senki, hogy itt az összes válaszoló lealázná einstein-t.
16/37 anonim válasza:
Nekem netes teszteken 132-135 között szokott lenni. Persze tudom h ez nem hivatalos, meg el se hiszem nagyon (nem hiszem h zseni lennék), de szórakozásnak megfelel:)
17/37 anonim válasza:
Jah és 18 éves lány vagyok. Előző voltam.
18/37 anonim válasza:
Így van, az emberek kb. 5 %-ának van 130 feletti iq-ja. Ezek valószínűleg professzorok vagy hasonlók. Ne mondjátok már, h itt mindenkinek 140-es az iq-ja!! Lehet, h a tesztek voltak kamuk, mert amit én csináltam, abban nem számsorokat kellett ismételni, hanem elég kemény logikai feladatok voltak. Itt látható egy görbe az iq-eloszlásról: [link] (140-es iq-val nyilván nem lesz nehéz értelmezni :-))
Az iq-nak az a lényege, h a korral nem változik, tehát egy 6 éves gyereknek is lehet 130 ugyanúgy, mint egy 60 éves professzornak (ő lesz később a professzor :-)), csak nyilván nem ugyanazokon a feladatokon mérik le gyerekeknél.
19/37 anonim válasza:
Ja, és nézzétek meg a görbén, hány %-nak van 140 felett (görbe alatti terület)
20/37 anonim válasza:
Én most "viccből" csináltam egyet úgy, hogy el sem olvastam a kérdéseket, csak kattintgattam, és 121 jött ki :)) Mi van, ha még gondolkozom is?? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!