Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Általában az európaiak alig,...

Általában az európaiak alig, illetve nehezen tudnak különbséget tenni az ázsiai emberek között arc alapján. Ez igaz visszafele is?

Figyelt kérdés
Pl. ha mutatnak nekem 10 képet, mindegyiken egy kínai arca van, majd még 10-et, akkor kizártnak tartom, hogy megmondom melyik volt bent az első tízben.
2011. jún. 2. 17:43
 1/4 Ozmium42 ***** válasza:
Elvileg igen.
2011. jún. 2. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudtommal igen.

Feltételezem eltérő hajszín alapján pl. tudnak különbséget tenni, de két szőke és kék szemű férfi között mondjuk ők is csak annyira, mint mi két kínai között.

2011. jún. 2. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. De nagyon egyszerű a dolog, ha sokat élsz kínaiak között, akkor te is megtanulod megkülönböztetni őket, tehát a dolog tanult. Azaz ők a saját felismerésükbe tanulnak bele, tehát rosszak lesznek a miénkben.
2011. jún. 3. 10:35
 4/4 anonim válasza:
utolsonal a pont. en azsiaban eltem es megtanultam konnyen felismerni oket. aztan mar 99% pontosahhóóggal megmondom azt is ranezesre h ki jaan kinai thai vietnami sot kina melyik reszebol jott bar abban azert hibazok
2011. jún. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!