Van esélyem az örök életre?
Ha az orvostudományt támogatják, és ilyen ütemben haladunk akkor lehetséges lessz.
Más bolygókon pedig lehet majd élni de azt élhetővé kell tenni ami azért több idő.
Nem hinném, hogyha rájönnének az örök élet titkára "legalizálnák" azt,
egy: túl nagy kincs
kettő: felborulna mindenféle még megmaradt egyensúly.
három: amennyiben nem szaporodhatna az ember, elfogynánk...
Gondolj bele, ki akar örökéletet? Aki jól érzi magát az életben és nem kell napi 20 órát melóznia, ezenfelül mikorra lőnék be, hogy "ne öregedjünk tovább"? mindenki nyugdíjjas lenne? akkor ki dolgozna? mindenki dolgozna? szerinted hany munkasosztalybeli öngyilkossag lenne 250 év alatt? Kikkel potolnad a hianyt, az örökéletű gazdagokkal? nyilván elmennek majd csatornát tisztítani...
Előreláthatólag nem lesz ilyen...
Nemrég volt a kérdés, olvass vissza.
A vallásos válaszokat pedig tartogassátok a vallásos fórumokra.
kedves utolsó.
ugyan nem én írtam a vallásos beütésű választ,de nem hiszem,h jogod volna megmondani bárkinek is,h hová írhat.
a kérdésre az említett hozzászólás válaszolt,s gondolatait kielégítően kifejtette.
kétlem,hogy te 100 százalékosan tudnád,van-e Isten.amennyiben persze nem hiszel benne,azt gondolom,hogy inkább törd azon a fejed,h jöhetett létre az anyag,az élet,mintsem egy lehetséged módját próbálod meghazuttolni.
"de nem hiszem,h jogod volna megmondani bárkinek is,h hová írhat."
Nekem nem.
De ez itt a TUDOMÁNY kategória. Leszel szíves te is betartani a szabályokat?
"kétlem,hogy te 100 százalékosan tudnád,van-e Isten"
Ez megint csak nem érdekes. Itt arról kell írni, mi a tudományos megközelítése az adott témának.
Még csak véletlenül sem a vallásos megközelítést kérdezik!
Arra való ugye a vallás kategória.
Leszel szíves a kérdezőnek - ha már döntött, hogy melyik kategóriában kérdez - megfelelően válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!