350pont kevésnek számít? Vagy átlagos?
Figyelt kérdés
Egyetemre akarok menni, 280 volt a ponthatár.2011. máj. 15. 23:51
11/12 anonim válasza:
Nem becsüllek le, csak 2 éve járok már egyetemre, és tudom, hogy ott mi a helyzet. A középiskolát vígan végig lehet úgy csinálni, mint ahogy te és én is csináljuk, hogy nem tanulunk, csak egyszerűen tudjuk. Egyetemen ezt már nem lehet, jobb ha felkészülsz rá.
12/12 anonim válasza:
Nem kellene védeni magad amíg nem tudod, hogy miről is beszélsz tulajdonképp, középiskola és egyetem között nagyságrendbeli eltérések vannak ( jó esetben...) Ezen felül ha mindent megjegyzel és ennyire okosnak tartod magad, hogy vörös diplomád legyen akkor 350 nagyon-nagyon kevés! nem kötözködésből mondom és lenézésből, de kérdeztél valamit, releváns válaszokat adtunk abszolút semmilyen offenzív szándékkal, nem tudom miért kell "ki kérni magadnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!