Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha valaki elégeti a felesleges...

Ha valaki elégeti a felesleges zsírt, akkor az a székletben megmutatkozik?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 22:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mégis ki kérdezte ezt?:D Szerinted nem tudom, amikor most érettségiztem 98%-ra biológiából?:D Mindegy végülis ez lényegtelen, de a kérdés nem ez volt, nem kell lenézni, meg leteremteni az egész tápláléklebontás folyamat leírásával, meg hogy nyolcadikos anyag, köszi!:D Hidd el, lehet jobban tudom, mint te, csak ez egy mikrobiológiai részletkérdés volt. A székletben amúgy nem zsírként gondoltam, hanem annak felépítő egységeiként, de mindegy, inkább tanártól kérdezem meg.
2011. máj. 20. 17:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi, hogy ennyit fáradoztál a válasszal. És ha itt tartunk... Illett volna az általános iskola alsó osztályában megtanulni, hogy az igekötőt egybeírjuk az igével: "megtanulni".
2011. máj. 20. 17:09
 13/15 anonim válasza:
0%

Lehet, hogy 98%-ot irtál bioszból de te tőled meg ezt ki kérdezte?!

Mindegy mennyire magoltad az anyagot ha képes vagy itt kérdezősködni és spamelni.

Fordulj inkább a téma szakértőjéhez. Keress fel például egy biológust. Persze személytelenül könnyű a segíteni próbálókat leteremteni. Ellenben felvenni a kapcsolatot egy szakemberrel már nagy fáradtság.

2011. máj. 22. 10:35
 14/15 A kérdező kommentje:
nem magoltam semmit sem:)
2011. máj. 22. 12:39
 15/15 anonim válasza:
Szerintem meg tartalmaz zsirt,mert mindegyik fogyókúrás szer hasmenésenalapul,legyen az turmixital,zsiroldó tea vagy kapszula ,én semmi mást nemveszek alapul csak a tapasztalt tényt!
2011. máj. 25. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!