Ki a legokosabb ember akit ismertek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 00:45
24/35 anonim válasza:
Alekosz és utána Fekete Pákó. Ők Magyarország etalonjai !Mindegy honnan jön a pénz, még ha le is járatjuk magunkat. Hajrá Magyarok !
26/35 anonim válasza:
A Feri haverom,úgy ismertem meg,hogy csak a becenevét tudtam:MEREVLEMEZ!Mond ez valamit?
28/35 anonim válasza:
Kiszel Tünde! Amúgy erre nem lehet válaszolni.
30/35 Vree válasza:
Miért lehetne válaszolni? Sztem nekem az apám. Lehet hogy nem végja fejből mindazt amit egy könyvből ki tudok olvasni, de ha megyünk kocsival és rábökök egy épületre hogy an az mi rögtön tudja a választ. A fejében van az összes adózás meg egy tucat műszaki topik, nem tud jól magyarázni de ha meg vagyok szorulva rendszerint mégis hozzá megyek. :)
Ehhez képest mamám nem tud annyi mindent fejben tartani, imád kertészkedni de nem tudja fejből az összes növényt amit odaviszel neki. Persze az ő területén ő is jobb mint mondjuk jómagam, de azért látszik hogy ki van megáldva nagyobb kapacitással, ha ettől nem is feltétlen lesz valaki sikeresebb és bölcsebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!