Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ki a legokosabb ember akit...

Ki a legokosabb ember akit ismertek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 00:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
A hozzászólásokból is látszik, hogy a világon amit a legeslegjobban elosztottak az emberek között az az ész. Mert mindenki azt hiszi, hogy neki egy kicsivel több jutott :-D.
2011. máj. 9. 16:04
 12/35 anonim ***** válasza:

ha a saját aspektusomból nézem, akkor a legjobb barátnőm, egyetemi tanár, és minden engem foglalkoztató kérdésre választ ad.

nem természettudományi és nem is műszaki pálya, hanem társadalomtudományi. engem ez érdekel a legjobban.

ettől függetlenül maximális elismerésem a fenti 2 tudományág jeles képviselőinek, hiszen olyan dolgokban mélyen jártasak, amiben én alapszinten is csak alig...

2011. máj. 9. 22:49
 13/35 anonim ***** válasza:
9%

XD 100% meg "kiműtti a 90%ot"

hány évesek vagytok ti?? :P

10%-át használjuk gondolkodásra tökmind1 mit mondott anyukátok az átlag ember az agya 10%-át használja gondolkodásra a többit meg minden másra. LoL

2011. máj. 9. 22:55
 14/35 anonim ***** válasza:
Bizonyos egyetemi tanáraim, az egyik volt pénzügyminiszter, a számvevőszék egyik volt alelnöke és még pár ember.
2011. máj. 10. 00:55
 15/35 anonim ***** válasza:
67%

"XD 100% meg "kiműtti a 90%ot"

Te meg használhatnád látásra és értelmezésre az agyad valamennyi százalékát;) Sehol nem írtam, hogy gondolkodásra használom a 100%-ot. Csak annyit írtam hogy az egészet használom:P Ne bonyolítsd, és ne költs hozzá :P

2011. máj. 10. 10:15
 16/35 anonim ***** válasza:
Egy jó párat ismerek a médiából de vannak azon kívül olyanok is akiknek se iskolája, se szakmája sem "erkölcse" és mégis meg tudnának venni kilóra.
2011. máj. 10. 12:11
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Oh hát az én főnököm!Igaz hogy teljesen hülye a szerszámkészítéshez, de a tulajdonos mégis őt nevezte ki hogy vezesse az üzemet!Talán azért mert az ő kiemelése nem látszik meg a termelés mennyiségén! Hú ha látnátok milyen ügyesen tudja nézegetni a céges számítógépen a Használtauto. hu-t!
2011. máj. 10. 20:00
 18/35 anonim válasza:
100%
az apukám (20/L)
2011. máj. 10. 20:45
 19/35 anonim válasza:
9%

Hát akinek nagy a tárgyi tudása: Czeglédi Levi

De aki másképp okos: Én...

2011. máj. 11. 14:18
 20/35 anonim válasza:
73%
Nézd a parlamenti naplót és mindjárt tudni fogod. Ott nagyon sok okos ember van, és ők döntenek a sorsunkról.
2011. máj. 11. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!