Excel segítségével lottószámok?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi az esély arra,hogy excel segítségével az eddigi nyerőszámok alapján kiszámolja valaki a következő nyertes számokat?2011. máj. 2. 22:04
12/21 anonim válasza:
"Nem azért, mert nem volt húzás, hanem azért, mert az egymást követő húzások nem függetlenek egymástól."
De függetlenek:) De nyilván te is ezt akartad írni.
Amúgy a 43 millió variációhoz képest az eddigi összes 2000 körüli húzás elenyésző. És mi sem igazolja jobban a kiszámíthatatlanságot, hogy ezeddig a lottó történetében soha nem húzták ki ugyanazt a számötöst kétszer!
13/21 anonim válasza:
"És mi sem igazolja jobban a kiszámíthatatlanságot, hogy ezeddig a lottó történetében soha nem húzták ki ugyanazt a számötöst kétszer!"
Izraelben és Bulgáriában is nemrég húzták ki ugyanazokat a számokat kétszer, viszonylag rövid időn belül (Bulgáriában egymás után) :):)
Ettől függetlenül persze igazad van... :)
14/21 Tom Benko válasza:
Tegnap 22:29: De, függetlenek. Ha nem lennének azok, akkor lehetséges lenne a nyerőszámokat megjósolni.
15/21 anonim válasza:
"tegnap 22:29" vagyok:
Igen, függetlenek, bocsánat, elírtam. :)
16/21 anonim válasza:
Szerintem a mai Mo-n elképzelhetetlen, hogy egy ismeretlen Excel-Jóskának a markába nyomjanak milliárdokat. Ennyi pénzből már pártokat lehet a parlamentbe juttatni, politikai és gazdasági hatalmat szerezni, maffiacsoportokat lecserélni, stb.
17/21 A kérdező kommentje:
Ez már nekem is eszembe jutott.Mi van,ha az egész szerencsejáték biznisz egy nagy kamu?
2011. máj. 4. 22:34
18/21 anonim válasza:
Nem kamu, mert a nyeremények kifizetése után is óriási biznisz.
20/21 Tom Benko válasza:
Kérdező: Nem, nem kamu, sőt, ha biztos üzletmenetet akarunk, nem is szabad kamuzni. Számolj utána: Kb. 43000000 különböző szelvényből lesz egy nyertes. egy szelvény ára mondjuk 200 HUF. Mennyi a bevétel? Kb. 8,5 GHUF. A kifizetés? Jelenleg 1,5 GHUF körül van, ha a kisebb nyereményeket is hozzávesszük, legyen mondjuk 2 GHUF, azaz 6,5 GHUF megy az RT-nek... Ezt még le is adózza, a maradékból is irdatlan a bevétel. Nem véletlen, hogy az állam nagyon vigyáz a szerencsejátékokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!