Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az egyre több homoszexuális...

Az egyre több homoszexuális ember létezése az evolúció eredménye vagy a média hatása?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 09:08
1 2
 11/18 JHVH válasza:
21%

semmiféleképp nem az evolúcio eredménye és nem is a média hatása a Bibliai időben is sok homoszexuális ember élt ez

nem egy betegség hiszen a Biblia elitéli a homoszexualitást

nem lehet Isten helyeslését élvezni így. Meg lehet gyógyulni belőle és a Biblia tud ebben segíteni!

2011. ápr. 29. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
ha nem betegség, akkor mi ez az egész a kigyógyulással? mi van?! betegségből szokás kigyógyulni. de ha tovább érvelsz, az érdekelne. lehet, félreértettelek. :)
2011. ápr. 29. 13:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A kérdés azért merült fel bennem, mert régebben nem lehetett ennyi melegről hallani, most viszont már lassan az a meleg, aki nem meleg. Nagyobb városokban sétálgatva sokszor el sem tudja dönteni az ember, hogy fiú vagy lány jött veled szembe. Időnként úgy tűnik, hogy a nemek nagyon közel kerültek egymáshoz. Úgy értem alig van különbség fiú és lány között testileg és lelkileg. A férfiak kukijának a mérete állítólag egyre kisebb és sok lány születik nem normális méretűnek számító csiklóval. Nem tudom, hogy ez minek az eredménye, következménye.
2011. ápr. 29. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Vigyázz! :)

A társadalmi [gender] és biológiai nem [sex] (azaz, hogy férfiként vagy nőként, stb. viselkedik, jelenik meg a társadalomban) az már egy másik témakört érint!

Maguk a homoszexuálisok is megkülönböztetik magukat ilyen tekintetben, ld. LMBT rövidítést, ami külön veszi a Leszbikusokat, Melegeket, Biszexuálisokat és Transzneműeket, mint szexuális kisebbségen belül kisebb csoportokat.

A transzvesztiták azok, akik az ellenkező nem ruháit vagy egyes ruhadarabjait szeretik hordani, de nem akarnak operációt. Ők többnyire heteroszexuálisok, esetleg biszexuálisok - ritkán melegek.

A transzszexuálisok pedig azok, akik nem csak átöltöznek, hanem szeretnének másik neművé válni, ezért ebből a célból operációra, névváltoztatásra, egyéb műtétekre és hormonszedésre hajlandóak. (F2M, Female to Male = transzszexuális férfi, eredetileg nő; M2F, Male to Female = transzszexuális nő, eredetileg férfi)

És vannak úgynevezett androgün emberek, akikben keveredik a férfias és a nőies tulajdonság. Ez teljesen természetes, lehet alkat kérdése, lehet az épp aktuális divat is ilyen, ami, mint tudjuk, múló, formálódó, változó jelenség.

Gondold csak végig, a hippimozgalmakban, a '70-es, '80-as években népszerű volt a fiúknál a hosszú haj, és mégsem azt jelentette hogy nőiesek. Egyszerűen így lázadtak, a hippik pl. így tiltakoztak a kopasz katonai viselet (ami a vietnámi háborúban való részvételt, a fegyelmezettséget, stb. jelentette) ellen. Én is észrevettem, hogy az utóbbi egy évben egyre több lány vágatja rövidre a haját. De annak idején is ez volt a divat, később elmúlt, és a "megszokott" sűrű hosszú lett népszerűbb.

Az, hogy ki milyen ruhát, melyik nem ruháit szereti felvenni, nem a szexuális irányultsággal/orientációval ("Az egyén beállítottsága arra nézve, hogy társkereső aktivitása melyik nem képviselőire irányul. Szexuális irányultságnak nevezzük a hetero-, a homo- és a biszexualitást.") függ össze, hanem inkább a nemi identitással ("Annak biztos tudata, hogy valaki férfi vagy nő. A nemi identitás gyerekkorban alakul ki. A legtöbb esetben megegyezik a biológiai nemmel. Ha mégsem így történik, annak neve transzszexualitás.") vagy az ízléspreferenciával.

Az idézett részeket a www.melegvagyok.hu oldalról másoltam ide.

Az utolsó állításaidról (miszerint kisebb a férfiak pénisze és a nők csiklója nagyobb? jól értem?) nem tudok semmit, se biztosat, se bizonytalant. Minden esetre nem hiszem, hogy ez így lenne, tekintve, hogy a Földön eleve kicsit különböznek az intim méretek. De ez biológiai sajátosság lehet; egy hetero- és egy homoszexuális férfinak alapvetően (hacsak nem kirívó, egyedi esetről beszélünk!) nincs méretbeli különbsége, ilyet nem említenek az orvosok, ahogy egy leszbikus és egy hetero nőnek sincs, ha az átlagot vesszük.

Valóban, a '70-es évek beli Orvosi ABC-je állít olyat, hogy "az egyik nőnek fejlettebb, péniszszerűen nagy a csiklója és közösülést tud imitálni", de.. ez jókora marhaság! (Személyesen érint a kérdés, és hát jót röhögtem, amikor azt olvastam. Nagy fantáziája lehetett az írónak. :D)

Persze, igazad van, vannak ún. hajtűdobáló, nagyon finom megjelenésű meleg fiúk, és vannak ún. buccs, azaz nagyon férfias megjelenésű nők.

De ez nem jelenti a nemi szervek vagy más testrészek méretének különbözőségét. Hiszen egy olyan "buccs" nőnek is vannak mellei. ;)

(Azért pl. a fővárosban sokkal láthatóbbak, kicsit szabadosabbak az emberek, mint egy vidéki kis falucskában. Saját tapasztalat, hogy míg Budapesten meleg lányként tudok egyszerűen, fennakadás nélkül ismerkedni, akár az utcán is a szemkontaktus és/vagy egy jelkép (szivárványos karkötő) miatt, addig egy vidéki megyeszékhelyen, pedig nem kisváros, már-már mindenki rejtőzködik.)

Ráadásul sok meleg férfi (a nekik szánt szóróanyagból, pl. Company magazin hirdetései, szórakozóhely fényképes reklámja szerint) inkább minél férfiasabbnak szeretne kinézni, és ennek érdekében gyúrni járnak, szőrösek, szakállasak. Pl. a nagydarab, szakállas melegek az ún. "medvék".

2011. ápr. 29. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
a majmoknál is vannak homoszeuálisok például
2011. ápr. 29. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
39%

(az előző vagyok)

szerintem nem kell őőket elítélni csak mert ugyanolyan neműeket szeretnek, meg valaki írta hogy ki lehet belőle gyógyulni, háát hajráá nekik de ez tut nem betegség

2011. ápr. 29. 22:27
 17/18 anonim válasza:
79%
Hát nekem is ritkábban már az az érzésem többen vannak ,mint régen:/ Pedig tudom,hogy nem . Csak szerintem azért tudunk ennyiről ,mert médián keresztül ugye a színészeket látjuk és őket sztárolják. Reklámozzák.Szerintem nem kell nagy szakértőnek lenni ahhoz ,hogy megállapítsam ,hogy a rendezők nem véletlenül szeretnek meleg színészt alkalmazni ,mivel érzékenyebbek ,emocionálisabbak és nem utolsó sorban jobban néznek ki ,mint hetero szexuális társaik, úgy hogy ez is egy nagy hálivúdi átverés a hölgy rajongók számára. ÉLJEN AMERIKA! XD Megjegyzem a nők is kezdenek elférfiasodni.
2011. szept. 9. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Talán köze lehet hozzá, hogy a középkorban kivégezték őket, a háborúban koncentrációs táborba vitték a homokosokat, a rendszerváltásig pedig börtön járt a homoszexuális kapcsolatért. Nem meglepő módon egyre többen vállalják a másságukat, most, hogy nem kell börtöntől vagy éppen haláltól tartaniuk. Hogy többen lennének, azt nem tudom, mi alapján gondolod, nem gondolom, hogy többen lennének, csak többen ismerik el.
2011. okt. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!