A világ legveszélyesebb atomerőműve, szerintetek?
Mindenhonnan azt hallani Fukushima után, hogy mindenhol a világ legbiztonságosabb atomerőművei vannak, holott még sem ez a teljes igazság. Nem vagyok vészmadár, nem azért linkelem be ezt a hírt csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről az egészről. Magáról hogy mennyire rizikós ez az atomerőmű, meg hát a médiáról.
európai stressz-teszteket most kezdték meg, világszintű összehasonlítás sosem lesz.
ezen felül pedig nyilván nem fogjuk megtudni hogy mekkora veszélyben vagyunk.
Azt akkor mivan? Minek stresszeljem magam, ráérek majd akkor ha esetleg beütne a baj, aminek még mindig jóval kisebb az esélye mint annak hogy 5 évig még faszán kibírja.
Mellesleg ah fel is robbanna akkor se a szomszédban van azért, Csernobiltól se lett számottevő megbetegedés Mo.-n akkor ettől se lenne.
A stressz tesztekkel nem értek egyet. Őszintén szólva, legszívesebben elmenekülnék a Holdra az elsőtől az utolsóig. Ha egy felrobban, akkor még később jönnék vissza. :D
Eddig atompárti voltam, Fukushima eltántorított. Rájöttem, mégsem olyan jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!