Nem fog elpusztulni a világ, de egy jelentős változásnak már ideje lenne......
2011. ápr. 23. 18:55
6/13 anonim válasza:
Élet biztosan lesz... :)
Egyébként azt hallottam, hogy elnapolták... Ja meg mi az időszámításba 50 évvel le vagyunk maradva. A másik pedig az, hogy rengeteg ilyen világvége időpont volt már. És jé, mégis itt vagyunk. :)
Nem lesz akadály ez sem ;)
2011. ápr. 23. 18:57
7/13 anonim válasza:
Hát én is olvastam ...és egy ismerősöm aki előadásokat tart az elmondta nekünk hogy igazából mi lesz.Lesz élet a földön,csak a Föld megfordul és helyet cserél a Dél és Északi sark.Ennek következtében meg fog változni a Föld mágneses tere.24-30 órára elsötétül a Föld és állítolag és ha pánik fog kitörni akkor azok az emberek sajnos meghalnak...és sokan megfognak hallni...De aztán minde visszaáll csak az 'új' mágneses térnek köszönhetően minden ami nem természetes el fog tünni és egy csomó minden megváltozik...vagyis villany,telefon,net,tv nem működnek majd..de állítólag lesz más helyette...Lehet hogy igazából ez egy orbitális nagy h.ülyeség és én sem nagyon hiszem..De hát legalább nem fogok meglepődni ha megtörténik de nah.
2011. ápr. 23. 19:07
8/13 anonim válasza:
Előző vagyok.
Amugy sokszor mondtak már ilyet hogy ez megtörténik...de aztán mindig elhalasztották 5-10 évvel késöbbre.
2011. ápr. 23. 19:08
9/13 anonim válasza:
elpusztul a világ. és ujjá születik. mint minden pillanatban (már ha abban hiszünk hogy hullám az anyag :P)
2011. ápr. 23. 20:46
10/13 anonim válasza:
A Föld nem fordul meg, viszont az északi és déli mágneses pólus valóban megcserélődhet, a wikipedia ezt írja róla:
"Föld mágneses tere pólusváltozásokat szenved néhány tízezer évtől néhány millió évig tartó periódusok során, átlagosan 250 000 évenként. A legutóbbi ilyen esemény az ún. Brunhes-Matuyama pólusváltozás volt 780 000 évvel ezelőtt."
Nem hinném, hogy ezt képesek vagyunk megjósolni úgy, hogy 2012-ben lesz, mivel nem ismerjük az eredetét, ráadásul nem is 5 perc alatt menne végbe szerintem, ezért hirtelen nem sötétül el minden. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a Föld mágneses mezőjének indukciója 4*10^(-5) Tesla, ami tudtommal nem sok hatást gyakorol az elektronikai rendszereinkre, hiszen kb ekkora mágneses teret egy sima áramjárta huzal is kelt a ház falában, nem hinném hogy különösebb fennakadást okozna, ha mégis bekövetkezne. Az iránytű vége viszont ellentétesen állna be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!