Tényleg lesz vilgvége 2012ben?
Figyelt kérdés
már mindent lehet olvasni ..mindenki mást mond.szerintetek?2010. okt. 11. 23:49
1/12 anonim válasza:
Definiáld kérlek, hogy mi az a világvége.
Két éve kérdezem meg ezt mindenkitől aki feltette ezt a kérdést, azóta még nem kaptam rá alátámasztható választ.
2/12 anonim válasza:
Ezt a kérdést már vagy 500 ezren föltették, keress rá.......amúgy nem, sztem nem lesz....
3/12 anonim válasza:
NEM,NEM,NEM,NEM,NEM,NEM,NEM,NEM,NEM,...........
4/12 A kérdező kommentje:
nem néztem vissza hogy kérdezték e már ezt.egyszerűen csak beírtam,kiváncsi voltam a véleményekre.köszönöm..
2010. okt. 12. 00:20
5/12 anonim válasza:
A következő világvége szerintem érdeklődés hiányában elmarad :)
6/12 anonim válasza:
Nem, de ha még párszor megkérdezik csinálok.
7/12 anonim válasza:
Már hogy lenne vége,mikor gömbölyű?
8/12 anonim válasza:
Lesz még egy párszor, ha az idiótáknak lehet hinni, de már eddig is többször volt, úgy átlagban 5-10 évenként.
9/12 anonim válasza:
Tényleg nem lesz világvége, és keress rá, eddig hány ilyen kérdés volt.
10/12 anonim válasza:
Ez pót világvége lesz, akik a 2000ben rendezett világvégén nem kívántak megdöleni, most pótolhatják elmaradásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!