Miért gyűjtjük szelektiven a szemetet, ha utána jön egy nagy autó-és egybe beleszórja mindegyik tartalmát?
gondolom azért,mert ha külön gyűjtük ezeket,de egyben viszik el akkor is könnyebb kiválogatni!
más ötletem nincs!
A munkások feljegyzik, hogy milyen sorrendben kerültek be a kukák a tartályba, és a másik oldalon fordított sorrendben szedik ki, akkor a szelekció tovább működik.
Na jó ez nem igaz, de jól hangzik. Viszont valakinek biztos jó érzés, hogy egy héten 6 napon és 23 óra 50 percen keresztül úgy érzi tesz valamit a környezetéért, csak az a 10 perc amíg látja a kukásautót és nincs más dolga, addig reng meg a hitében.
Előttem szóló nyert: több fakk van a kocsiban. A jobbakban autómatika pakol mindent a megfelelő helyre, de szeirntem nálunk még kézivezérlés van.
Senki ne gondolja, hogy feleslegesen csinálja a szelektív gyüjtést, mert ezeket a tárolókat eleve csak azok a cégek helyezik ki, akik a feldolgozást végzik, így elemi érdekük, hogy ne nehezítsék meg a saját haszonszerzésüket. Épp ezért, ha valaki vegyes szemétnek használja ezeket a tárolókat, esetleg eltűnhetnek, mert a vállalkozónak nem éri meg bajlódni velük.
Passz!Én ma pont errről beszélgettem, de mi se tudjuk!
Valaki tudja, mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!