Hol lehet vásárolni s mennyiért víz szennyeződését kimutató műszert?
gondolom csináltak valami reakciót (mint fenolftaleines játék amivel pl a vanish-t reklámozzák. Kémia.
hidd el Magyarországon rohadt szigorú szabályok vannak a vízre. és igen, az ásványvízben ásványok vannak. nem desztillált víz. de azt nem is érdemes inni.
Olyan hogy víz szennyeződését kimutató műszer nincs! Az ilyen bemutatókon hazug hókuszpókuszokat mutatnak be, becsapják a hozzá nem értőket. Ahogy írták magyarországon az ívóvíz nagyon jó minőségű általában.
Vízkémikus.
Azok ásványvízek amelyekben valamelyik ásvány szignifikánsan nagyobb mennyiségben van jelen.Ekkor az élettani hatása az ásványtól függ.Pld a nátriumszulfátos vízek enyhe hashajtó hatásúak,(glaubersós víz).A magnéziumszulfátosak erősebb hashajtók, (keserűvízek).A szénsavas vízek emésztést serkentők, (savanyúvízek)
Vízkémikus.
Az ostoba buta hazugság hogy az ásványvízek szennyezettek! A vízben levő élettani vegyületek nem szennyeződések!Anélkül nem is iható a víz! Ha az ozmózisos eljárással eltávolítják a sókat a vízből nem iható és vissza kell sózni természetesen pénzért!Sajnos a vásárlók becsapásáért nem vonnak felelősségre senkit!
A vízet csak akkor kell tisztítani ha nem iható egészségre káros anyagokat tartalmaz, a vízművek ezt elvégzik nincs mit tisztítani!Mellesleg nem vízműnél dolgozom!
Vízkémikus.
Azok már gyógyvíznek minősülnek, nem? És azt hiszem, rajta is van az ajánlott adagolás. Az ásványvíz meg manapság már kb. olyan ásványi anyag tartalmú, mint a csapvíz. Régebben volt valami szabályozás, hogy csak az 500 (vagy 1000 ?) mg/l összes sótartalom felett lehetett ásványvíznek nevezni a terméket, de ezt megszüntették.
A szennyezettséggel kapcsolatban már előttem mindent elmondtak. Tudják nagyon jó, hogy ezekre a bemutatókra nem szakemberek mennek el, ők meg el akarják adni az árujukat. Tisztára topshop, csak élőben.
A legnagyobb poén viszont az, amikor ugyanezt egy ivóvízlaborban, a laborosoknak is megpróbálják előadni... (gyakorlaton mesélték) :)
a vízkémikusnak üzenem, hogy nálunk (Kistarcsa) két éves kor alatt nem adható a csapvíz, ugyanis annyira nitrátos, az önkormányzat ingyenesen ad palackozott ásványvizet (ez azért már jelent valamit, hogy mennyire rossz a helyzet)
ennyit arról, hogy a vízművek megtisztítják.
mellékesen baromira nem tisztítanak, kicsit ülepítenek, szűrnek, meg teleb@sszák klórral, igyad p@raszt felkiáltás mellett...
mellékesen én néztem víztisztítót, a zepter valóban baromi drága, de az egy márka, amit meg kell fizetni. azonban ha elmész egy szaküzletbe és veszel fordított ozmózis pumpát szűrőkkel, veszel tárolótartályt, veszel UV lámpát a tartályba, meg megveszed a visszasózó modult, hogy nem kvázi desztvizet igyál (ez mind benne van a zepterben), akkor egyből 200e felett vagy és ha kérsz valami hivatalos papírt, hogy mégis milyen hatékonysággal tisztít a ketyere, akkor az persze nincsen. a zepternek meg van.
A Zepteres bemutató egy HATALMAS ÁTVERÉS!
Áramot vezetnek a vízbe (sima elektrolízis), amitől kicsapódnak a benne lévő AMÚGY HASZNOS vegyületek is. Pl. a vastól lesz vöröses....
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Itt ki van tárgyalva alaposan, hogy miként folyik az ÁTVERÉS.
Amúgy a Zepter egy sima 40 ezer forintos RO (reverse osmosis) berendezést árul 600K-ért.
Világraszóló lehúzás, ami azt használja ki, hogy az emberek nem értenek a kémiához úgy amúgy hülyék, hogy minden elhisznek.
Direkt elmentem egyszer egy ilyenre, megnéztem a "csodát" és megkérdeztem a kollégát az előadáson, hogy miért csapják be a nyugdíjasokat ilyen pofátlanul. Kidobtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!