Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miből állt régen egy asszaszin...

Miből állt régen egy asszaszin ruhája?

Figyelt kérdés
Asszaszinok öltözködésére és fegyverzetére lennék kiváncsi.Például, hogy milyen anyagból volt ar uhájuk, hogy nézett ki, milyen fegyvereket hordtak stb. .
2011. ápr. 2. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
aszaszin azaz. Amire te gondolsz, azok a bérgyilkosok, és a válasz: nem, nem olyanban, mint Ezio. A fegyverek terén is egyszerűen azt használták, ami kezükre állt, előnyösebb volt.
2011. ápr. 2. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Az iszlám fegyveres csoportra gondolsz? Vagy mire?

[link]

2011. ápr. 2. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
azt olvastam úgy öltöztek mint bárki más. az segített nekik beolvadni
2011. ápr. 2. 18:58
 4/11 anonim válasza:

Az Assassinok legfőb fegyvere a megtévesztés volt. Álruhákban jártak, beépültek, olykor elvegyültek a tömegben. Igazi specialitásuk volt a célszemély közelébe kerülni, és egy szempillantás alatt végezni vele, akár méreggel, akár egy jól irányzott shurikennel. Persze ninják voltak ők is ezért sokszor az éjj leple alatt törtek be a célszemély rezidenciájára és végeztek vele.

fegyvereik közt sok volt a hétköznapi tárgynak álcázott, mint pl egy legyező, vagy ecset. Ugyanakkor voltak klasszikus fegyvereik is mint pl kardok, kések, íjjak, és a kedvencem egy kör alakú hosszú lánccal ellátott doboz ami rácuppan az ember fejére és egyszerűen lefejezte.

Ajánlom figyelmedbe a National Geograpich-ot sok ilyesféle műsor szokott menni rajta, és felettébb érdekesek is. :)

2011. ápr. 2. 22:32
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

16:10 nem Eziora gondoltam :D hanem arra, hogy a valóságban hogyan öltözködtek.

2011. ápr. 3. 12:08
 6/11 anonim válasza:
100%
dehogy voltak ninják xDD ezt honnan vetted... azok japánok, az assassinok (nem hassassi) azok szíriaiak voltak,és a Szentföldön voltak leginkább elterjedtek, de féltek tőlük európában is
2013. jan. 27. 23:08
 7/11 anonim válasza:

Az aszaszinok altair é hozhasonlovolt

mivel ismerösöm régész ezt tom

2013. ápr. 30. 20:12
 8/11 anonim válasza:
Az asszaszin az nem bérgyilkost, hanem orgyilkost jelent! Nagy különbség -.-
2013. aug. 26. 10:59
 9/11 Gergely Fekete válasza:
50%
Asszaszin: egy szekta szerűség volt van többféle "hit" az asszaszinok ruházatárol elvileg civilben semmiben nem különböztek a többi embertöl de viszont ha gyílkolni mentek akkor a fejükre vagy kötöttek valamit vagy egy csukját húztak arcukat elfedték hogy ne ismerje fel őket senki az asszaszinok mesterei voltak a tolvajlásnak a mérgeknek valamint némyelyik asszaszin kitűnő szabadfutó képességekkel rendelkeznek ez a menekülés miatt volt fontos szabadfutás=mai nyelven parkour olvastam viszont olyat is egy Da-Vinchi dokumentumfilmben azt is mondták hogy ő készített nekik a híres játéksorozatbol ismert rejtettpenge és különböző jol használható gyilkos fegyvereket eme témában én is elég érdekelt voltam vagyok és olvastam is a neten valamint dokumentumfilmeket néztem az asszaszin okrol Da-Vinchi röl a gyilkosok módszereiröl egyszerű embernek tűntek de aki tudta a "kis titkukat" az rettegett tőllük
2013. szept. 17. 19:43
 10/11 anonim válasza:
Már a középkorban is volt rejtett pengéjük de nem hordtak altairhoz vagy a többihez hasonlító fehér köntöst. Ezt egy teljes mertékben az assassinokról szóló dokumentumfilmböl tudom és az ac 1 ben használt fegyverek meg a vezetőjük "al mualim" is igazi volt mert a blikknek is van ilyen cikkje
2016. szept. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!