Miből állt régen egy asszaszin ruhája?
aszaszin azaz. Amire te gondolsz, azok a bérgyilkosok, és a válasz: nem, nem olyanban, mint Ezio. A fegyverek terén is egyszerűen azt használták, ami kezükre állt, előnyösebb volt.
2011. ápr. 2. 16:10
Az iszlám fegyveres csoportra gondolsz? Vagy mire?
[link]
2011. ápr. 2. 17:56
azt olvastam úgy öltöztek mint bárki más. az segített nekik beolvadni
2011. ápr. 2. 18:58
4/11 anonim válasza:
Az Assassinok legfőb fegyvere a megtévesztés volt. Álruhákban jártak, beépültek, olykor elvegyültek a tömegben. Igazi specialitásuk volt a célszemély közelébe kerülni, és egy szempillantás alatt végezni vele, akár méreggel, akár egy jól irányzott shurikennel. Persze ninják voltak ők is ezért sokszor az éjj leple alatt törtek be a célszemély rezidenciájára és végeztek vele.
fegyvereik közt sok volt a hétköznapi tárgynak álcázott, mint pl egy legyező, vagy ecset. Ugyanakkor voltak klasszikus fegyvereik is mint pl kardok, kések, íjjak, és a kedvencem egy kör alakú hosszú lánccal ellátott doboz ami rácuppan az ember fejére és egyszerűen lefejezte.
Ajánlom figyelmedbe a National Geograpich-ot sok ilyesféle műsor szokott menni rajta, és felettébb érdekesek is. :)
2011. ápr. 2. 22:32
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
16:10 nem Eziora gondoltam :D hanem arra, hogy a valóságban hogyan öltözködtek.
6/11 anonim válasza:
dehogy voltak ninják xDD ezt honnan vetted... azok japánok, az assassinok (nem hassassi) azok szíriaiak voltak,és a Szentföldön voltak leginkább elterjedtek, de féltek tőlük európában is
2013. jan. 27. 23:08
7/11 anonim válasza:
Az aszaszinok altair é hozhasonlovolt
mivel ismerösöm régész ezt tom
2013. ápr. 30. 20:12
8/11 anonim válasza:
Az asszaszin az nem bérgyilkost, hanem orgyilkost jelent! Nagy különbség -.-
2013. aug. 26. 10:59
9/11 Gergely Fekete válasza:
Asszaszin: egy szekta szerűség volt van többféle "hit" az asszaszinok ruházatárol elvileg civilben semmiben nem különböztek a többi embertöl de viszont ha gyílkolni mentek akkor a fejükre vagy kötöttek valamit vagy egy csukját húztak arcukat elfedték hogy ne ismerje fel őket senki az asszaszinok mesterei voltak a tolvajlásnak a mérgeknek valamint némyelyik asszaszin kitűnő szabadfutó képességekkel rendelkeznek ez a menekülés miatt volt fontos szabadfutás=mai nyelven parkour olvastam viszont olyat is egy Da-Vinchi dokumentumfilmben azt is mondták hogy ő készített nekik a híres játéksorozatbol ismert rejtettpenge és különböző jol használható gyilkos fegyvereket eme témában én is elég érdekelt voltam vagyok és olvastam is a neten valamint dokumentumfilmeket néztem az asszaszin okrol Da-Vinchi röl a gyilkosok módszereiröl egyszerű embernek tűntek de aki tudta a "kis titkukat" az rettegett tőllük
2013. szept. 17. 19:43
10/11 anonim válasza:
Már a középkorban is volt rejtett pengéjük de nem hordtak altairhoz vagy a többihez hasonlító fehér köntöst. Ezt egy teljes mertékben az assassinokról szóló dokumentumfilmböl tudom és az ac 1 ben használt fegyverek meg a vezetőjük "al mualim" is igazi volt mert a blikknek is van ilyen cikkje
2016. szept. 8. 23:35
Kapcsolódó kérdések: