Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik a "hiperér...

Szerintetek létezik a "hiperérzékenység"?

Figyelt kérdés
Nem tudom, használatos-e ez a kifejezés más értelemben, de én a "HSP"-re gondolok!
2011. ápr. 2. 11:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Csak kitöltöttem egy tesztet, és kijött, hogy az vagyok, de nekem ez az egész ilyen nyavalygásnak vagy kényeskedésnek, vagy minek tűnik :S
2011. ápr. 2. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Az lehet szar de lehet jó is szerintem. érdekes hogy amit a wikipédia kiírt "tünetek" az rám mind igaz.

[link]

2011. ápr. 2. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondold meg, hogy te nem nyavalyogsz-e olyanokért, amik másokat meg sem érintenek? Az érzékenység nem bináris, hogy van-e, vagy nincs, hanem van egy eloszlása, és a legérzékenyebb hatodot tekintik HSP-nek. Tehát lehetsz érzékenyebb, mint a nagy többség, és mégis veheted nyavalygásnak a HSP-t.
2011. ápr. 2. 20:25
 4/4 anonim válasza:
én ilyen vagyok, bármilyen erős inger (hang, szag, fény, de akár sok infó egyszerre, vagy érzelmi hatás) brutál fejfájást okoz nálam, ami csak napok múlva múlik el. Bár idáig migrénnek tekintettem. Olyan helyek, ahol tömeg van, számomra maga a pokol. Suliban utáltam a szüneteket, amikor az összes csajszi össze-vissza vinnyogott 10-15 percen át. Nem bírom az olyan munkahelyeket se, ahol egész nap megy a "buli", meg a nyávogás. Szerintem egy ilyen típusú embernek a legideálisabb munka egy programozói állás.
2012. aug. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!