Lehetek kétkezes?! (Kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Balkezes vagyok, és szeretném mind a két kezemet ugyan olyan ügyesen használni. Ha mindent a jobbal csinálok akkor sikerülhet?2011. márc. 29. 18:52
1/6 anonim válasza:
Csupán gyakorlás kérdése. :)
Bár nem lesz egyszerű.
2/6 anonim válasza:
Persze, ismerek olyan embert, aki alapjába véve balkezes, csak az iskolájában (1970-80-as évek) olyan szigorú rendek voltak, hogy csak jobb kézzel írhatott. Azóta ált. jobb kézzel ír, de ballal is tökéletesen tud. A lánya jobb kezes, de bal kézzel tud csak szépen rajzolni. :D
3/6 anonim válasza:
Én is balkezes vagyok, de sok mindent jobbal csinálok. Így nem két kezes, hanem kétbalkezes vagyok.
4/6 anonim válasza:
Rá kell jönnöd, hogy mi az a tevékenység, ami mind a két kézzel megy, mi az ami ballal ügyesebb, mi az ami jobbal ügyesebb.
Írni a múlt rendszerben jobb kézre átszoktattak.
A kanalat mind a két kézzel használom, amerre több a hely a könyökömnek és a csavarhúzó használatban is egyforma a két kéz. Rengeteg dolog van, amit bármelyik kezemmel használhatok, ugyanolyan ügyesen.
Ollóból van balkezesem is, de mindkettővel ugyanolyan jól megy.
Rajzolni már bal kézzel szebben tudok.
Kalapálni is ballal szeretek.
5/6 anonim válasza:
Alapvetően balkezes maradsz, de megtanulhatsz sok mindent jobb kézzel is csinálni. Amúgy is ügyesebb a jobb kezed a jobbkezesek bal kezénél, és még ők is képesek átszokni például kéztörés után.
6/6 anonim válasza:
Én jobb kezes vagyok,de sok gyakorlással majdnem ugyan olyan jól használom a bal kezemet is.Igaz az írásom sokkal csúnyább,de olvasható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!