Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen a klinikai halál állapota?

Milyen a klinikai halál állapota?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyanok irjanak akik márt átélték ezt az állapotott,érdekel mit tapasztaltak!Nekem a családomból két ember is élt át ilyen állapotott ,az egyik két-szer is sajnos!(Rádásul nagyon hosszú idejig is tartott az egyik).DE SAJNOS NEM LÁTAK,ÉS TAPASZTALTAK SEMMIT!Ez milyért van ?Mások meg látnak?Akkor nem is létezik túlvilág?
2009. febr. 24. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

A klinikai halál nem az, ha leáll valakinek a szíve.

A klinikai halál állapotában gyakorlatilag MINDEN leáll.

Nagyon-nagyon kevés ember éled fel ebből.

2009. febr. 24. 13:38
 2/9 A kérdező kommentje:
De ök klinikai halálba voltak az orvos is mondta!
2009. febr. 24. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Klinikai halálnak a szívműködés és a légzés leállását mondjuk. Valaha ez egyértelmű volt a HALÁL-lal, mert senkinek sem jutott eszébe, hogy a megszűnt vérkeringést valahogy el lehet újra indítani. Ma már azonban külön orvosi szakterület a reanimatológia ("újraélesztéstudomány"). Egyébként a klinikai halálban átélt álmoknak is ma már "tudománya" van, konferenciákat rendeznek a kérdésről, szakmai társaságok foglalkoznak vele. A normálisabbja a pszihológiai, szociológiai hátterét kutatja, de van olyan is (egy katolikus pap) aki egy orvoskongresszuson boldogan bejelentette, hogy végre van bizonyítékunk isten létére, mert az a fényességességesség, amit az alagút végén ezek gyakorta látnak kétségtelenül az isten volt. Esküszöm, saját fülemmel hallottam.
2009. febr. 24. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Ja, utolsó kérdésedre a válasz: nem, sajnos nem létezik.
2009. febr. 24. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már ezügyben tapasztalatom hogy "klinikai halál"bol felébredtem és utána elég érdekes emlékeim voltam (amiket szivesen megosztok msn cimemen ha valakit érdekel : szaboalex@freemail.hu ) De azért hozzá kell tenni hogy ezek az emlékek akik azt mondják átéltek "tulvilgái "és egyéb emlékekek általában (bár kevés a kivétel ezért szitne mindig ) valamilyen orvosi halucinogén kezelése miat ,és általában a felélesztés után mivel közben az agy nem képes müködni ezért nem lehet álom és utána lehet halucinácio és az agyunk ugy raktároza el idöileg mint hogy ha közben éltük volna át.

De a kivételes dolgok amit nem okozhat halucinácio az rejtély.

2009. márc. 1. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

16:29

"sajnos nem létezik"

Látta valaki, hogy nem létezik? Értelmesnek tűnsz a hozzászólaásodból, akkor miért mondtál hülyeséget???

Mielőtt letolnál, én nem állítom, hogy létezik, de te se állítsd , hogy nem!!!

2009. nov. 11. 18:57
 7/9 anonim válasza:
91%
nekem volt klinikai halálom. 2003 ban egy sima műtétnél. amit láttam sosem fogom elfelejteni
2009. dec. 22. 12:03
 8/9 anonim válasza:
45%
ésha szépen megkérlek, elmeséled nkm, h mit láttál?
2010. jan. 11. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

kedves 16.29!

É azon az állásponton vagyok, hogy olyasminek a létezését kell feltételeznünk, aminek van valamiféle objektiv JELE a nagy büdös valóságban (univerzum). És akkor kell próbálkozni a létezésének bizonyításával. Azt nem kell (talán nem is lehet) bizonyítani, hogy valami nem létezik.

A túlvilág létezésének mindössze annyi jele van, hogy sokan hisznek benne. Ez a tény azonban evilágból való magyarázatokkal is magyarázható. (kultúrtörténet, pszihológia, horribile dictu! evolúció, stb.)

Az értelmesnek látszó

2011. máj. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!