Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi ez az ufótalálmány? Hogyan...

Mi ez az ufótalálmány? Hogyan működik?

Figyelt kérdés

Átverni sem tudom ...:S:S kiváncsi lennék a logikjára. :) köszönöm a segitséget :))))))

[link]

2011. márc. 22. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ezt még hány ezerszer fogjátok itt megkérdezni?...

Nézz itt utána gyakorikérdéseken, kb 600 kérdés van (és ugyanennyi ezer választ) adtak már.

2011. márc. 22. 22:08
 2/18 anonim ***** válasza:

gondolom a gondolkodás nem az erősséged. Milliószor volt, de súgok. Ha az adott műveleteket megcsinálod, az eredmény mindig 9 többszöröse lesz. Ha megnézed minden ilyen szám mellett ugyanaz a jel van, bár akárhányszor futtatod mindig más. AZ összes többi szám "töltelék.

És semmi UFOtalálmány...

maci

2011. márc. 22. 22:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Butcher: számtalanszor feltették már, de nem tudhatják, hogy volt már feltéve kérdésként, nem elvárható, hogy gondoljanak rá, hogy jé, ez már biztos volt, akkor nézzük végig a szóba jöhető kategóriákat az elmúlt néhány napban.
2011. márc. 22. 22:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Van benne valami. Meg aztán, ugyan mire keressen rá? Akárhányszor felmerül, mindig más a kérdés, abból ugyan senki ki nem találja hogy ugyanez a kérdés...
2011. márc. 22. 22:37
 5/18 anonim ***** válasza:
22:16 De elvárható, hogy gondoljanak rá. És keressen rá. Ha rákeresne, lehet, hogy találna. De meg sem próbálja.
2011. márc. 23. 09:49
 6/18 anonim ***** válasza:

Te mire keresnél rá? Próbáld csak ki...

maci

2011. márc. 23. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem ez a lényeg. Nem lehet mindent könnyen megtalálni. Az a lényeg, hogy neki eszébe sem jut keresni.
2011. márc. 23. 10:24
 8/18 anonim ***** válasza:

tényleg érdekelne, hogy te hogyan keresnél rá?

Mert nekem a helyében ötletem nem lenne róla.

És ha még hosszas utánajárás után valahogy meg is lehet találni (bár mondom, én nem tudom, hogy ha nem látnám kapásból, hogy itt egy matematikai tulajdonság van a háttérben, akkor merre tudnék egyáltalán elindulni a keresésben), akkor is az már bőven nem az a kategória, hogy beütöm a wikibe és keresőbe, és gyorsabban kijön, mintha ide írtam volna fel kérdésként, tehát teljesen indokolt és jogos volt ide kiírnia, pont úgy, ahogy az előtte lévő 599 ember is teljesen jogosan írta ki a kérdést - ők ugyanis nem tudhatták, hogy ezt már előttük mások kiírták.

2011. márc. 23. 10:57
 9/18 anonim ***** válasza:

"ők ugyanis nem tudhatták, hogy ezt már előttük mások kiírták."

Nem tudhatták? NEM TUDHATTÁK? Miről beszél, kend? Az internet arról szól, hogy ugyanaz a cucc kering körbe-körbe. Tudhatják, hogy már feltették ugyanazt. Megpróbálhatnának keresni. Nem teszik.

2011. márc. 23. 11:16
 10/18 anonim ***** válasza:

"Tudhatják, hogy már feltették ugyanazt."

Mégis honnan? A kérdés kiírásakor az oldal nem fogja felajánlani a korábbi ilyen kérdéseket, hiszen nincs egy egységes kulcsszó, ami alapján ki tudná őket keresni.

"Megpróbálhatnának keresni."

Mégis hogyan? Tényleg érdekelne, hogy konkrétan írd le, hogy ha te találkoznál ezzel a kérdéssel úgy, hogy elképzelésed nem lenne a válaszról, hogy merre keresd, akkor hogyan próbálnád megkeresni.

Egyetlen lehetősége, hogy feltételezi, hogy lehet, hogy már valaki feltett egy ilyen kérdést (ami egy lutri, hiszen nem mindenki lóg egyfolytában a tudomány rovaton, és van tisztában vele, hogy milyen kérdések voltak már), és tippel, hogy ha ilyen történt, akkor az mondjuk lehet a tudományok témakörben, esetleg a közoktatásban, vagy mondjuk a szórakozásban, esetleg én akár még a kutltúra témakörben is el tudnám képzelni.

Mivel nincs kulcsszó, ami alapján értelmesen rá lehetne keresni, ezért nem marad más hátra, mint szépen végigolvasni az összes eddig feltett kérdést a gyanús témakörökben, amíg esetlegesen bele nem botlik egy olyanba, amiben szintén erre kérdeztek rá -természetesen itt ráadásul nem elég csak a kérdések címét elolvasni, hiszen nagyon sok, 'ez hogyan működik?', 'miért van ez?', 'Nem értem', stb, kétrdés van, amiket akkor egyesével meg kell nyitni, ezeken belül akkor általában van egy lilnk is, hogy mit nem ért, akkor azt is, tehát igen kemény munka ezt

Engedtessék már meg szegénynek, hogy az oldalt rendeltetésszerűen használja, és az olyan kérdéseit, amikre nem triviális utánakeresni, és nem is feltétlenül égbekiáltó hülyeség (van, hogy nem vágja a matekot annyira, hogy ránézésre lássa, hogy miről van szó), akkor hadd tegye már fel ide.

Te meg max nem fogod minden egyes alkalommal leírni ugyanazt, hanem belinkeled valamelyik korábbi kérdést, amire már válaszoltál, így a megválaszoltjaid között már megvan (ami ugye sokkalta kisebb energia- és időbefektetés (hiszen tudod mit keresel, és hogy hol), mint csak úgy vaktában keresgélni, amit te meg elvárnál valami okból szegénytől).

ha a sok kis lusta gyerek olyat rak fel, amit 2 másodperc lenne kinézni wikiről vagy beírni google-be, és főleg, ha ezt házival csinálja, és még oda is írja, hogy SÚRGŐS!!!, azért én is szoktam morogni.

Ez viszont nagyon nem ez a kategória.

2011. márc. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!