Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A vasemberben lévő ruhát...

A vasemberben lévő ruhát meglehetne csinálni élőben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kellene egy kis erőművet belerakni, de tulajdonképpen szinte mindent meg lehet csinálni, ha van elég pénz. Egy ilyen mini erőművet lehetne csinálni? És ha igeb, akkor mennyibe kerülne? A súly elbírását pedig hidraulikával kéne megcsinálni, így nem kéne emberfeletti dolgokat csinálnia a pilótának. És milyen anyagból kéne megcsinálni? És a repüllst kivitelezni sem lehetetlen, nem? Úgy mennyibe kerülne forintban az elkészítése?
2011. márc. 22. 17:42
1 2
 11/15 Hintalow ***** válasza:

Jelenlegi technikával semmiképpen.

- olyan kicsi reaktort képtelenség létrehozni.

- nincsenek olyan ötvözetek, amik ilyen erőssek lennének.

- repülés sem megoldható, nincsenek olyan kicsi hajtóművek.

- az általa használt fegyverek csak fikciók,

- képtelenség (jelenleg) olyan szervókat csinálni, amik ilyen erőkifejtésre lennének képesek (ill. lehet, csak éppen nagyobb lenne a hidraulika, mint egy ember)

De még ha rendelkezésre is állna megfelelő technika, akkor sem lehetne olyan kreálni mint a filmben (képregényekben, én Mr. Starkot inkább onnan ismerem)

Mégpedig azért, mert ennek a képzeletbeli páncélnak a leggyengébb pontja a benne lévő ember lenne :)

Értem ezt úgy, ha esetleg létezne ilyen, és valaki magára húzná, az első mutatványtól, amiket a filmben csinálnak, szörnyethalna, péppé zúzódna stb.

2011. márc. 25. 17:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Repülnie nem kell, lézert lőnie sem, 10 tonnát sem kell felemelnie és max belerakni egy áram cellát, amilyet autókba is raknak és az újratöltést már írtam. Arra gondoltam, hogy olyan formája lenne, mint a rhodey feltuningolt páncélja. Amúgy csak golyókat kell nagyjából, meg magasra ugrani és tompítani.
2011. márc. 25. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztosan meg fogják egyszer csinálni, de még nagyon messze van. Kb. úgy mint régen csak az abakusz volt, ma meg van a számítógép. A következő 100 évben én kizártnak tartom hogy valaki előállna ilyesmivel.
2011. márc. 25. 22:48
 14/15 anonim válasza:
Az is egy érdekes kérdés, hogy mind a vörös, mind az első kezdetleges páncéllal hatalmasat zuhan a földre. Ilyen sebességnél akármilyen páncélban vagy meghalsz. A hirtelen negatív gyorsulástól szétszakadnak a szerveid, illetve szétkenődsz a páncél belsején. Valamilyen kinetikus csillapitókra lenne szükség vagy mire, ami legjobb tudomásom szerint a megépítésére a mai tudomány nem képes.
2012. jún. 18. 01:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Tényleg ez nekem eszembe se jutott. De amikor becsapódik a földbe, az tényleg olyan mintha egy autóval hatjana falnak!
2012. jún. 18. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!