Sziiasztokk! 17 éves fiú vok és iq teszt alapján 94 pontom lett. Ez mit takar? Jó vagy átlag feletti?
pszichológusnál csináltam, és azt mondta h. nem olyan rossz!!! Úgyhogy szerintem ez nem lehet átlag alatti na mind1
valami forrást linkeljetekj már
Hát attól is függ, milyen teszt volt, a két leggyakrabban használtnál 100 illetve 120 az átlagos érték. És naná, majd egy pszichológus kedvesen közli veled, hogy Petikém, ne haragudj, de az eredményed alapján hülye vagy... xD
Közelít az átlaghoz, nem gáz, nem vagy debil, de ezzel a MENSA se fog tagságot ajánlani. :D
"Kedves" utolsó!
Mi lenne ha megkímélnél a cinikus, fárasztó megjegyzéseidtől?
Akkor 94 iq-val milyen munkát csinálhatok? Autistáknak mennyi az iq-juk?
94 pont valamivel átlag alatti, de ez függ attól, hogy mennyire figyelsz oda amikor csinálod, milyen hangulatban vagy, szóval érdemes többször megcsinálni és átlagolni szerintem. 100 az átlag amúgy. A gyogyósoknak olyan 70 alatti az IQ juk, de ettől még lehetnek jó emberek, még ha nem is okosak. Kismillió embert ismerek, akiknek elvileg 110-130 az IQjuk és egy bunkó tahók.
Amúgy a logika gyakorlással fejleszthető, habár van egy amolyan "alap". Szvsz az IQ teszt az önbizalmat növeli. Pl apu még 20 éve kitöltött egyet, kijött neki 140 és azóta azzal jön, h ő egy zseni :D Én kitöltöttem már sokat, 3-6 ot kb nekem olyan 110-120 közt jött ki eredmény.
136
messzemenő következtetéseket ne volnj le ebből, mert nincs benne memória és térbeli feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!