Babát szeretnénk. Most vagyok a ciklusom 32. napján. Átlag 33-34 naposak. DE! A PG/53 mikroszkópom bepáfrányosodott! Ez mitől lehet? (Mai teszt negatív lett)
Szia!
Teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval. Amíg figyelgettem a ciklusom, meg számolgattam, meg folyton lestem a peteérést, nem estem teherbe. 2 hónapja meg rá se bagóztam, nem is voltunk együtt, amikorra a görbém a peteérést jelezte, és most 7 hetes terhes vagyok... Fogalmam sincs, mikor estem teherbe, vagy a ciklus 7., vagy a 24. napján, mert csak akkor csináltuk... Szóval akármi megeshet veled is!
Mensi előtt egy napig nekem is páfrányos a mikroszkópom, aztán újra buborékos lesz. Szerintem, ha az ovudat rendben mutatta és még egy-két napig páfrányos marad, érdemes újra tesztet csinálnod, addig viszont felesleges. Éna a35. nap előtt nem javasolná, csak ha nagyon nem bírod ki :)
Hajrá!
Oks,köszi!
Egyébként,már 2. napja páfrányos.Mi lehet az összefüggés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!