Akik megcsinálták a Való világos IQ-tesztet. Milyen lett az eredményetek?
"érdekes, hogy a hasznos válasz %al forditottan arányos az iq... ez valószinűleg azért van, mert a zsenit nem érti meg a sok átlagos :P nem?!"
igen, erre már én is gondoltam :P
108, de az az időcsík tényleg nagyon szivatós. Az elején egy csomót kapkodtam mert azt hittem alig van már időm, pedig a végére belassul. Meg volt olyan kérdés, hogy mire elolvastam és megértettem mit akar, már le is járt az idő, számolni végképp nem volt időm. Meg a nyelvi, kaukktojásosnál is egy sorozatban (3-4 kérdésen keresztül) nem értettem, hogy mi alapján kéne keresgélni.
Szerintem ez egy szar iq teszt :P
Jaés az iq és a válaszok hasznossága semmilyen arányosságban nem áll egymással. Aki sokat politikázik vagy ezotériázik, azt sokszor lepontozzák :D
érdekes, hogy a hasznos válasz %al forditottan arányos az iq... ez valószinűleg azért van, mert a zsenit nem érti meg a sok átlagos :P nem?!
És ebben tudod mi a vicces?Hogy tényleg így van.
lehet, hogy nem érződött, de ironikusan irtam. meg az is érdekes, hogy az itt adott válaszok átlaga több, mint 100, pedig 100 az átlagos. arra akartam célozni, hogy van itt köztünk egy-két kamugép... (nem gondolok senkire se konkrétan, csak összességében gyanús a dolog)pedig egyedül magukat csapják be.
arra is rájöttem, hogy az iq nem minden: a három nyelvvizsgás (kitűnőre érettségizett) egyetemista testvéremmel megcsináltattam és 85 jött ki neki. (nekem 100 körül volt) elfogulatlanul mondhatom, hogy ő sokkal műveltebb mint én. történelmi, politikai kérdésekben szinte bárkivel érdemben el tud beszélgetni. arra akarok kilyukadni, hogy akinek magas eredmény jött ki, természetesen örüljön neki, de ne felejtse el, hogy szerencsés és éljen ezzel az adottságával, a lehetőséggel. akinek pedig alacsonyabb lett az eredmény, annak sincs oka szégyenkezésre, ettől még nyitott előtte a világ. minden csak rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!