Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Csapvízből hő energia, ti ezt...

Csapvízből hő energia, ti ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=X3G2iV477Ns

Lehet le vagyok maradva,az ég világon semmit nem hallottam még erről,a napiszar.hu-n találtam a videót,ebben a pillanatban.

A videóban egy magyar elektromérnök találmányát láthatjuk amivel sima csapvízből hő energiát állít elő,ami alkalmas lehet hegesztésre,kocsik,repülők meghajtására.

Ezzel az eljárással 1L csapvízzel akár 100km-t is megtehetne a kocsi,rendkívül környezet barát (tiszta),biztonságos ám ami a legfontosabb olcsó technológia lenne...A feltalálónak 500 Millió forintra lenne szüksége a tervek tökéletesítésére ám gyönyörű szép országunk erre nem áldoz,azt mondja nincs pénz rá.

Így a feltaláló be fektetőket keres,ám az sem lehetetlen hogy el adja a találmányt külföldre.De szeretné itthon tartani,mert ez a technológia kétség kívül fel lendíthetné a magyar gazdaságot...stb.De az ország nem áldoz rá.

Ti ezt elhiszitek?

Valaki tud valami infót arról hogy most mi van ezzel a találmánnyal és a feltalálóval?

2011. márc. 2. 12:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te vagy hülye, vagy minket nézel annak?

Fizikából már az általános iskolában tanítják az energiamegmaradás törvényét. Figyeltél az órán???

Ez a feltaláló olyasmit mond, hogy micsoda remek erőforrás lenne labdákat legurítani a domboldalon, aztán felhasználni ennek az energiáját. Igen, valóban - csak a sok birka azt nem veszi észre ilyenkor, hogy utána valakinek azokat a labdákat fel is kell vinni újra a domboldalra! Az pedig biztos több energia lesz, mint amit a legurításkor termeltek.

Szóval ez a készülék ESÉLYTELEN, hogy tartósan működjön.

Addig működik, amíg abból a nagy kofferből kifogy az energia, amit a kedves feltaláló otthon feltöltött.

A bemutató után hazamegy, otthon szépen újból feltölti (v.ö: felgurítja a labdákat a domboldalon) - és utána várja a birkákat, akik majd csengetik neki a pénzt.

2011. márc. 3. 01:20
 22/25 A kérdező kommentje:

Egyik sem,csak nyitott vagyok minden hülye elméletre bármekkora baromság is legyen.Hogy miért ezt már nem egyszer meg indokoltam,nem fogom ismételgetni.

Figyeltél mit írtam barom arcú?

2011. márc. 3. 09:12
 23/25 anonim ***** válasza:
2011. márc. 3. 09:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Juhé, végre egy lelkes támogató.

Én parizerből vagyok képes egy kisebb fúziót csinálni, hiszen a benne található sűrítőanyag, víz és állati szénhidrátok olyan konzisztens hártyát alkotnak, hogy neutronbombázással a hártyán belüli rétegek összesűrűsödnek, a víz plazmává alakul és hirtelen energia szabadul fel.

Sajnos a BME szabotálta a találmányom jóhírét, ezért kénytelen vagyok a becsületes és rendes magyar polgárokhoz fordulni, hogy támogassák az ötletemet.

A fúziós erőmű tervei már készen állnak, viszont az építés eltarthat akár 10 évig lévén finom műszerek tömkelege szükségeltetik. Már csak az anyagiak hiányoznak a megvalósításhoz.

Kérem küldjenek a bankszámlámra félmilliárd forintot, hogy Magyarországot, és a magyar embereket egy új aranykorba helyezhessük át.

2011. márc. 3. 09:38
 25/25 A kérdező kommentje:

Elképesztő.

A történelem során és a közel múltban is nem egyszer előfordult hogy egy felfedezés ALAPJAIBAN változtatta meg a tudományos ismereteket.

Ezért én nyitott vagyok (voltam) erre a találmányra és minden hasonló őrült ötletre végülis miért ne történhetne

meg újra ..A tudományos világ nem tartja lehetetlennek az idő utazást,a dimenziók közti átjárást és még többek között azt sem hogy az idő és a tér nem állandó,folyamatosan változik anélkül hogy észre vennénk.

Ám ha vissza megyünk nem is olyan sokat csak 30 évet,ezt mind a tudományos társadalom őrültségnek alapvető tudományos ismeretek

meghazudtolásának tartották.Ám ma,elfogadott tény....Ezért én nyitott maradok az őrült ötletekre.Ez az én felfogásom,de nehogy már ez gúny tárgya legyen csak mert konkrétan ezt a találmányt csalásnak kiáltották ki.

Egyébként ha nem tünt volna fel a kérdésem arra vonatkozott hogy bárki tud-e bármit erről a találmányról és a feltalálójáról..Ha már az elején le írta volna bárki amit végül sikerült ki gugliznom miszerint ezt az állítólagos találmányt és feltalálóját végül csalásnak kiáltották ki és miért azon kívül hogy "alapvető tudományos ismeretekbe ütközik" ami oly sokszor elhangzott már az elmúlt évszázadokban mint utólag ki derült felesleges,akkor azt elfogadtam volna...

De e helyett mindenki csak a fizika tudásával próbált érvelni ellene ám nem ez volt a kérdés.

Mindenkinek megy a piros kezecske mivel a kérdésemre érdemleges választ nem kaptam.

Ha tovább szeretnétek gúnyolódni akkor tessék,a további felém vagy a felfogásom irányába történő gúnyos megjegyzéseket a moderátoroknak fogom jelezni.

Ha valaki le maradt volna róla,ezt a találmányt csalásnak kiáltották ki miután,a hivatalos szakvéleményt meghamisították és nem létező szabadalomra hivatkozva a feltaláló anyagi támogatásért vízzel működő autót ígért...

Ezt a választ vártam volna nagy tudású barátaim.

Kérdés lezárva.

2011. márc. 3. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!