Az ALASZKAI halálsugár okozta a 2004 karácsonyi cunamit?
Figyelt kérdés
Vannak akik egy kutatóintézet félresikerült kísérletét sejtik a katasztrófa hátterében.2011. febr. 19. 17:52
11/17 anonim válasza:
Haha na ezt majd holnap elolvasom :D
12/17 anonim válasza:
Kamu válasza :
Én voltam az aki a Blikkes cikket írta.
Idéznék egy mondást Molnár Ferenctől : Mindenkinek vannak buta gondolatai, de a bölcs elhallgatja őket.
13/17 A kérdező kommentje:
72% Nem hiszem, hogy te irtad, de magát a cikket és az ezzel kapcsolatos gondolataimat, amit egyébként még fel sem tettem !!!! - el kellett volna hallgatni. Akkor mi a fészkes fenének van ez a blog. Ha annyira meg tudja mondani mindenki, hogy mi a helyes meg mi nem , miért vagyunk a bányabéka feneke alatt még most is., Egyébként ha arra gondolok, hogy itt hazánkban nőttek fel emberek úgy, hogy háborúnak szelét sem érezték itthon - és ez nem baj - akkor megértem a teljesen vulgáris reakciójukat. Viszont ha a közéletre vetitem ezt a fajta gondolkodásukat, akkor úgy látom, hogy tele vannak kételkedésekkel, előítéletekkel, megbélyegzéssel vagyis a multbani történések nem felejtődtek el. De az is lehet, hogy nincsenek birtokában olyan megtörtént dolgoknak, amik a kérdés felvetésén elgondolkoznának.
2011. febr. 21. 07:44
14/17 anonim válasza:
Kamu válasza :
Pedig én voltam, elhiheted.
Feltettél 1 kérdést, amire egyesek így, mások úgy válaszoltak.Miért rágódsz a stíluson ? Fogadd el te is olyannak az embereket amilyenek - így kerek a világ.
És sose téveszd szem elől, hogy a természet nem isten, az ember nem gép,a feltevés nem tény.(Denis Diderot)
15/17 anonim válasza:
Mostanában divatos dolog mindenért a HAARP rendszert felelőssé tenni, de ehhez aztán pláne semmi köze nincsen.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy megettem, de a kételkedést elindította bennem. Nem veszélyes ilyen cikket elindítani egy olyan újságban, ami ugyan nem Ludas Matyi jellegű, de azért mégis sokan olvassák. Az én koromban nagyon sok hadtudománnyal kapcsolatos dolog megtörtént kísérleti jelleggel és a katona tudósok, akkor sem azt nézték hogy a kísérletezés végkimenetele mi lesz a földön vízben és a levegőben.Ma meg már az emberben, mint pszicho is.
2011. febr. 22. 07:33
17/17 anonim válasza:
ott voltál és láttad, hogy mit csinálnak a kutatóintézetben, hogy ennyire biztosra kijelentheted, hogy ők nem csinálhatnak/hattak ilyet? szerintem a teória tagadók is csak elméletet hallottak, mint az az mellett állók... amíg valaki saját szemével nem fogta, nem látta, addig egyik se tegyen ilyen magabiztos kijelentéseket.. és ne oktasson ki másokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!