A mayák nem örökre tervezték a naptárat. Nem "miattuk" lesz világvége....
Nibiru Planet X bolygó miatt viszont tényleg vége lehet a világnak. Én azt hallottam, hogy olyan közel lesz a Földhöz, hogy katasztrófák lesznek, vagy a legrosszabb hogy bele ütközik a Földbe. =( Nem tudom, hogy mi lesz, a bolygó létezik viszont...
2011. febr. 18. 21:05
12/25 anonim válasza:
21:05 - A Föld bolygó mióta egyenlő a VILÁGGAL? Egyébként a Niburu miatt se lesz vége, legfeljebb lesznek katasztrófák, na és? Hány katasztrófát élt már túl ez a bolygó? Hasonló kaliberűeket? Egyébként is, a tudomány is fejlődik folyamatosan.
2011. febr. 18. 21:09
13/25 anonim válasza:
Lesz.
2011. febr. 18. 22:41
14/25 anonim válasza:
Atya úr isten... Ennyi hülyeséget egy rakáson olvasni...
Csak gyorsan: abszolút nincs sok katasztrófa. Ennél sokkalta több is történt már egymás után, mégis itt vagyunk. Inkább meglehetősen nyugodt a természet, csak a média önti ránk a pusztulást, és a halált, mert azt nézik az emberek...
A Nibiru NEM LÉTEZIK. Sosem létezett, és sosem fog a Föld közelébe jönni, MERT NEM LÉTEZIK. Hagyjuk már ezt a hihetetlen baromságot...
2011. febr. 18. 22:42
15/25 haggyámán válasza:
Igen, lesz, cirka kisbilliárd év múlva. :)
2011. febr. 18. 22:46
16/25 anonim válasza:
Maják nem világvégét jósoltak, hanem a naptáruknak 2012ben van vége azaz ekkor kezdődik elölről az ő időszámításuk, ami ciklikus... a másik "komolyabb" könyv a Biblia.. jó legyünk jó keresztények... DE ha a világvágét megjósolta a Biblia, a dinoszauruszok hol szerepelnek benne, hol szerepelnek benne az idegenek, hol szerepelnek benne más bolygókon élő életformák? Amennyiben ezt bizonyítod nekem, elhiszem, hogy a világvégét leírja a biblia...
2011. febr. 18. 22:56
17/25 anonim válasza:
Igen, lesz. A Nap kb 4 milliárd év múlva fel fogja perzselni a földet, és elpusztít rajta minden életet.
Én már kezdek aggódni...
Pedro
2011. febr. 18. 22:57
18/25 anonim válasza:
A kérdésre a pontos válasz: világ vége lesz, csak nem most... Amikor a napunk vörös óriássá alakul 3,5-4 milliárd év múlva kb , akkor a nagysága eléri a Föld jelenlegi pályáját, és ekkor jön el a konkrét világ vége. De az emberiség ha addig nem irtja ki magát, addigra már nem ezen a bolygón fog élni, mert ezt kizsigereljük addigra.
2011. febr. 18. 22:58
19/25 anonim válasza:
Nem lesz világ vége 2012 !
Csak a politikusoknak, multiknak ez a jó.
A 3 "idegen űrhajó" :-) ami jön felénk és "balhét" csinál az is egy nagy humbukk az ostobáknak.
Milyen fejlett techina lehet ami Plutó-nktól 2 év alatt ér ide?! :-) Azzal a tempóval messzeri ne menjenek.
Aki meg hisz benne, az mennyivel jár jobban?
Retteg? vagy készül? vagy mi a szösz?!
2011. febr. 18. 23:01
20/25 anonim válasza:
Nem lesz vége a világnak, de talán lesznek nagy változásaok. Úgy mondják, meg főképp írják, hogy egy nagyobb rezgésszám lesz, ilyen értelemben másik dimenzió. Már mos kezdődik a változás. Aki győzi regésszámmal, lépést tud tartani, az átmegy abba. Márt nem keresgéltek a neten? PL írd be ezt: Akasha krónika
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!