Az USA-ban milyen dolgok vannak, amik itt is hasznosak lennének?
Mindenki azzal jön, hogy nem kell Amerikát majmolni. De, azt vettem észre, az USA-ban van sok szabály, meg kialakult dolgok, boltok, gondolkodás mód, amivel pénzt, idő lehetne spórolni. Azt mondják, ha ez itt Amerika lenne, szabályokkal, meg mindennel, itt mindenkit lelőnének. Ez csak irigység?
Vanak dolgok, ott amiket itt is érdemes lenne bevezetni?
"Olaszliszkánál és millió másik helyen szerinted bebizonyosodna, hogy a halott Szögi Lajost (ha már liszka) mégsem lincselték meg, vagy mi?
Ugyan kérlek, legyél okosabb, mert hülyéből sok van :("
Figyelj, az tiszta sor, megérdemelné, de akkor is ott van az a minimális esély, hogy egy másik ügyben megölnek valakit a semmiért. Azért ha rádfognák hogy megöltél valakit, és megölnének, a családod sem tartaná jogosnak, főleg, hogy éppen a családi vacsorán ültél aznap nem?
"kitelepíteni bizonyos embereket"
Hajrá, adjunk a politikusok kezébe egy olyan gépágyút, amivel azt lövik ki, akit akarnak. Ha rámondják valakire, hogy "na, ő az a személy" akármelyik párt akármelyik emberét elpaterolhatják. Nem is lenne olyan jó igaz?
most nem azért de te normális vagy???
nyílván apám se anyám nem bandázik velük és még véletlenségből sem fordulna elő mert akkor nem írtam volna ilyet szóval hiába próbálsz itt a békeszavával nyerni olyan ugysem lesz most mondom
(tudod a színesbőrű dakota társaink-ra) és igen nem kellett volna a bárkit írnom szóval a bárkit ezek közül---na erre magyarázatot adok szóval nem érdekel a sorsuk viszont a kinyirást így visszaolvastam és amúgy a pártra gondoltam h a párttagokat mert annyira unatkoznak a parlamentben és am azért írtam hogy a dakotákat is felőlem mert igazából annyira nem érdekel mi lesz velük csak hagyják el az országot am meg a legjobb lenne ha békésen meglehetne oldani kmolyan nem vagyok Hitl*r nem célom a népírtás pusztán felíndulásból!!! (és bocsi mert tényleg elég félreérthetően válaszoltam)!!!!!!!!!!!!!
am egyet tisztáznék a halálbüntetés egy külön dolog meg a dakoták telepítse is egy különdolognak szántam szóval nem rájuk mérnék halál büntetést mintahogy régen zsidókkal tették ne értsd félre őket csak kitenném felőlem élhetnek ahol akarnak...... az a baj hogy nincs saját országuk, még a zsidóknak is lett na ez a szívás nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!