Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az USA-ban milyen dolgok...

Az USA-ban milyen dolgok vannak, amik itt is hasznosak lennének?

Figyelt kérdés

Mindenki azzal jön, hogy nem kell Amerikát majmolni. De, azt vettem észre, az USA-ban van sok szabály, meg kialakult dolgok, boltok, gondolkodás mód, amivel pénzt, idő lehetne spórolni. Azt mondják, ha ez itt Amerika lenne, szabályokkal, meg mindennel, itt mindenkit lelőnének. Ez csak irigység?

Vanak dolgok, ott amiket itt is érdemes lenne bevezetni?

2011. febr. 17. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Olaszliszkánál és millió másik helyen szerinted bebizonyosodna, hogy a halott Szögi Lajost (ha már liszka) mégsem lincselték meg, vagy mi?

Ugyan kérlek, legyél okosabb, mert hülyéből sok van :("

Figyelj, az tiszta sor, megérdemelné, de akkor is ott van az a minimális esély, hogy egy másik ügyben megölnek valakit a semmiért. Azért ha rádfognák hogy megöltél valakit, és megölnének, a családod sem tartaná jogosnak, főleg, hogy éppen a családi vacsorán ültél aznap nem?

"kitelepíteni bizonyos embereket"

Hajrá, adjunk a politikusok kezébe egy olyan gépágyút, amivel azt lövik ki, akit akarnak. Ha rámondják valakire, hogy "na, ő az a személy" akármelyik párt akármelyik emberét elpaterolhatják. Nem is lenne olyan jó igaz?

2011. febr. 20. 10:14
 12/19 anonim ***** válasza:
nem lenne jó??? dehogy nem az összes söpredék pártot elkéne paterolni felölem kinyirhatnak bárkit sőt a legjobb az lenne ha felgyújtanák a parlamentet mint anno a Reichstagot
2011. febr. 22. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Minden komolytalanság nélkül: A szüleidet és a barátaidat is?
2011. febr. 22. 15:24
 14/19 anonim ***** válasza:
najó látom nem értetted meg hogy kikre gondoltam a bizonyos egyedek alatt (tudod a színesbőrű dakota társaink-ra) és igen nem kellett volna a bárkit írnom szóval a bárkit ezek közül rem világos
2011. febr. 22. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
És ha valaki azt mondaná a szüleid is dakoták? Ha mondjuk a szomszédból valaki bejelentené azt, hogy ő bizony látta hogy bizonyos egyéneknek adtatok enni? Akkor bár lehet hogy rágalom lenne, nem hiszem hogy tetszene ha elhurcolnák őket. Vagy mondjuk apukádnak nem fizetne a főnök, persze édesapád jogosan háborogna, de tegyük fel, a főnök, és tíz munkatárs látta volna, ahogy cigányokkal lófrál? Na, ezért nem szabad utat engedni az erőszakos pártseregeknek. Pedig ez kellene a kitelepítéshez.
2011. febr. 22. 17:55
 16/19 anonim ***** válasza:

most nem azért de te normális vagy???

nyílván apám se anyám nem bandázik velük és még véletlenségből sem fordulna elő mert akkor nem írtam volna ilyet szóval hiába próbálsz itt a békeszavával nyerni olyan ugysem lesz most mondom

2011. febr. 22. 19:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy tanyázik. De amikor pl. a gestapo felügyelte a dolgokat, nem kellett ám bizonyítani. Ha nem is bandáznak, hidd el, egy szó nélkül bevallanák a verés közben. Ezért írtam azt, hogy nem lehet felállítani párthadseregeket.
2011. febr. 23. 14:09
 18/19 anonim ***** válasza:
jó értem mit mondassz de úgy gondolom, hogy azóta változott a világ a Gestapó óta és nyílván nem volt ekkora hálozata a Hivataloknak szóval ma már nem lehetne ilyet megtenni hogy rád fogják és elhurcólnak mert ma már tudod bizonyítani mindenki tudja papírral és azért a kultúra is változott, ha esetleg a kitelepítésnél a magyarokkal is megtennék a kormány maga alatt vágná a fát és az egész mitsem érne (ezt pedig nem mernék megtenni)hiszen az egész miattunk van + mostmár sokkal okosabbak szóval gondolj bele maga a média fogalma akkor nem volt az mint most szóval.......könnyen megölhettek bárkit eltudták tusolni
2011. febr. 23. 14:44
 19/19 anonim ***** válasza:

(tudod a színesbőrű dakota társaink-ra) és igen nem kellett volna a bárkit írnom szóval a bárkit ezek közül---na erre magyarázatot adok szóval nem érdekel a sorsuk viszont a kinyirást így visszaolvastam és amúgy a pártra gondoltam h a párttagokat mert annyira unatkoznak a parlamentben és am azért írtam hogy a dakotákat is felőlem mert igazából annyira nem érdekel mi lesz velük csak hagyják el az országot am meg a legjobb lenne ha békésen meglehetne oldani kmolyan nem vagyok Hitl*r nem célom a népírtás pusztán felíndulásból!!! (és bocsi mert tényleg elég félreérthetően válaszoltam)!!!!!!!!!!!!!

am egyet tisztáznék a halálbüntetés egy külön dolog meg a dakoták telepítse is egy különdolognak szántam szóval nem rájuk mérnék halál büntetést mintahogy régen zsidókkal tették ne értsd félre őket csak kitenném felőlem élhetnek ahol akarnak...... az a baj hogy nincs saját országuk, még a zsidóknak is lett na ez a szívás nem?

2011. febr. 23. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!