a múltkor én is ezen gondolkoztam,de nem jutottam semmire. úgyhogy én is kíváncsian várom a választ:)
2011. febr. 15. 19:14
2/8 anonim válasza:
jó világ... mennyi időtök van. :D Amúgy ha már eszetekbe jutott jogos a kérdés. :D Én sajnos nem tudom, csak azt, h pl. a szemöldök azért van, hogy az izzadtság ne az ember szemébe folyjon bele, mert az ugye tökre marná.
2011. febr. 15. 19:16
3/8 anonim válasza:
Természetgyógyászati forrás így ír:
Philtrumnak nevezzük az orr és a száj közötti kis bemélyedést. A philtrum karaktere a magzati élet folyamán alakul ki, tükrözi az itt összekapcsolódó csíralemezek jangenergetikáját. A kivehető, erőteljes jangphiltrum a testalkat erősségét jelzi. Az ambíciót, az öszszefogottságot, a céltudatosságot, az élet utáni vágyat, a szexuális késztetést. Előfordul, hogy a philtrum széleit határoló vonalak nem párhuzamosak, hanem lefelé széttérnek /\, vagy lefelé összeszűkülnek \/. Az előbbi esetben az általános életenergia fokozatos gyengülését, az utóbbiban az erősödését jelzik az életkor előrehaladtával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!