Igaz az, hogy a Gyula nevű emberek 68%-a rocker?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 21:17
1/16 anonim válasza:
Ha vesszük, hogy én 3 Gyulát ismerek és egyik se rocker, akkor a nagy számok törvénye alapján nem hiszem...:)
2/16 anonim válasza:
Én mint metal rajongó fogalmam sincs, van vagy 4000 db eredeti cd-m, közel 1000 db bakelit lemezem, viszont nem Gyulának hívnak, és még az ismerőseim között sincs egy metal rajongó sem akit így hívnának(szándékosan nem használom a rocker kifejezést, 45 éves kétgyermekes családapaként nem állja a valóságot, ahogy az életvitelem sem, öltöny, üzletember,stb.). De miből következtetsz erre?
3/16 anonim válasza:
Gyanítom két emberből álló reprezentatív felmérésből :D
(És azért 68%, mert az egyik nem tudta eldönteni teljesen :D )
4/16 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszadónak maximálisan igaza van! :D
2011. febr. 13. 21:40
5/16 anonim válasza:
1 Gyula ismerősöm van nem rocker.
De Gyulán lakom és a csapdát szeretem az elég?
6/16 anonim válasza:
Wow! :D
2 Gyulát ismerek:
1: huszonéves metálarc
2: 40-50 közti idősödő (néhai) rocker
7/16 anonim válasza:
anyám 65 éves pasija ritkán rokker :D
43 éves unokabátyám néha nyomja a csapdát
20 éves haverom rapet nyom
30 körüli távoli ismerősöm meg futballhuligán. de gondolom nála is játszik a nemzeti rock.
4 Gyula, 2/4-ük rokkernek mondható. na, elég reprezentatív? :P
8/16 anonim válasza:
Az én Gyula nevű ismerőseim számának (1 db) 100%-a rocker :D
9/16 anonim válasza:
Nekem egy Gyula nevű ismerősöm ugrik be, és rocker. Legalábbis az volt, már jó régóta nem láttam.
10/16 anonim válasza:
4 Gyula nevű ismerősöm van. Egyikük sem rocker...
(javaslom, ha elég sok ilyen hozzászólás született számoljuk majd ki abból, úgyhogy hajrá, mindenki számolja össze a "Gyuláit" !)
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!