Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012 világvége?

2012 világvége?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 18:51
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
szerintem ez a számmisztikás hülyeség most mi van akkor ha ezt a két dátumot összeadod semmi.....szerintem hülyeség.....
2011. márc. 27. 20:50
 12/29 anonim válasza:
Nem szeretem ismételgetni magam szal figyeljetek. A rendes normális "világvégét" kb 5 milliárd év múlva lesz amikor a napunk energiatermelése elkezd csökkenni. A Nap felfúvódik aminek következtében a belső bolygókat el is nyeli. Ám mielőtt ez bekövetkezne, Földünkön olyan magas lesz a hőmérséklet, hogy az élet megsemmisül. Viszont ha a háborúkat nézzük a jövőre viszonyítva.. ki tudja? de akkor sem lesz világvége, csupán emberirtások. Remélem megfelelő a válaszom :)
2011. máj. 17. 20:36
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen, 2-szer is gyors egymásutánban.
2011. máj. 18. 23:16
 14/29 anonim válasza:
hát...én nem tom :S ....sztem hülyeség az egész :D
2011. júl. 12. 21:47
 15/29 anonim válasza:
100%
Szerintem mielőtt mindenki elhamarkodott válaszokat adna, először nézzen utána. Azért mert valaki nem hisz valamiben, az még nem jelenti azt hogy az a valami nincs, vagy nem lesz. Könnyű rávágni valamire hogy hülyeség, ha az ember végig sem gondolja, és attól, hogy a fejünket a homokba dugjuk, a hátsónk még kint van. Gondolja végig mindenki, hogy mik történtek eddig, milyen problémák vannak jelen a világban, és akárhogy nézem már ennek a fele is bőven sok volna, és amondó vagyok hogy mindig lehet rosszabb. A világnak nyilván nem lesz vége, viszont véleményem szerint olyan negatív dolgok fognak történni globálisan, amik mindenkit érinteni fognak kivétel nélkül. Ennek egy nagy részéről maga az emberiség tehet, akármennyire nem tetszik, de ez az igazság. A sok gyűlölködés ami háborúkat szül pl. vagy a környezetszennyezés, saját magunkat mérgezzük meg, ez van, az emberiség saját maga ellen fordult, és fog történni valami ami majd ráébreszt bennünket arra, hogy talán nem biztos hogy, jó az ha így élünk. És ezzel együtt azt sem tartom kizártnak hogy nemcsak a Földünk fog megváltozni, hanem az emberek is. Talán ha átvészeljük ezt a sok rosszat majd akkor megváltozik a mentalitásunk, másképp fogunk gondolkodni. Talán feljebb emelkedünk egy magasabb szintre spirituálisan, nem leszünk ennyire hite veszett népség, és talán megtanulunk majd odafigyelni egymásra is, nem csak saját magunkra. Nem úgy mint manapság! Mert mit tapasztalunk? Az önzés az megy! Az egymás sárba tiprása önös érdekek végett, hatalomra jutás, gazdagság! Hát nem veszi észre senki, hogy mennyire materiálisak lettünk? Nem számít már semmi, csak az anyagi javak, felszínesek lettünk, nem hiszünk már semmiben, szkeptikusak lettünk, és ez nem jó. Rohanunk mindig, nincs időnk egymással foglalkozni, mert folyton a pénzt hajhásszuk, a lélek meg valahol nagyon messze elmaradt. Én nem gondolom azt, hogy világvége jön, inkább úgy mondanám, hogy ez lesz valaminek a kezdete. És majd ha átvészeljük, akkor jön egy jobb, szebb új világ és már mi sem leszünk azok akik most vagyunk.
2011. nov. 3. 20:41
 16/29 anonim ***** válasza:
igen, ez lesz a sokadik világvége
2011. nov. 13. 00:26
 17/29 MinerCena válasza:
Én túléltem te meg haltál??
2012. dec. 21. 07:21
 18/29 anonim ***** válasza:
még nem élted túl.
2012. dec. 21. 09:11
 19/29 anonim válasza:
100%

Én 2014-ből írok ez válasz a kérdésedre?

Sevjk

2014. febr. 19. 20:38
 20/29 anonim válasza:

én meg 2019 ből, ez remélem eggyértelmű

ezezzz

2019. aug. 15. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!