Van egy elméletem. Szerintetek lehet valóságalapja?
Figyelt kérdés
Sokan agyalnak rajta hogy hogy hol van vége az univerzumnak,meg hogy mi az amiben élünk. Szerintem! Az egész egy nagyobb világnak egy olyan apró része,mint itt a földön egy atom milliomodnyi része. Pl. lehet hogy ebben a nagyobb világban egy élőlény megmozdult ,és ahogy mozdult a szele felkapott egy porszemet és ahogy a porszem repült úgy létrejött ez a világ is-a mi világunk.És ez még azt is jelenti hogy míg itt eltelik több milliárd év addig a nagyobb világban az csak egy pillanat. És ugyanez létrejöhetne itt is, csak ami nekünk egy pillanat az egy kisebb világban egy egész univerzum élete... Szerintetek?2011. jan. 31. 20:52
11/12 anonim válasza:
ez engem nem tudományra, hanem inkább egy ókori mítoszra emlékeztet, vagy valamilyen samanisztikus világképre
12/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne végtelen?
Csak mert az ember nem tudja és/vagy nem akarja elfogadni,hogy nála és a felfogóképességénél nagyobb dolgok is léteznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!