Estörbestör kérdése:
Milyen a denevér fényigénye?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 16:36
1/6 anonim válasza:
Ha denevért akarsz ültetni, jobb félárnyékos helyre tenni a cserepet, pl. északi ablakba tökéletes lesz. Pont a napra ne tedd, különben elfonnyad.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én az állatra gondoltam...mint denevér
2011. jan. 29. 17:15
3/6 anonim válasza:
Állatot nehogy cserépbe ültess, te!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ennyi eszem azért nekem is van....
2011. febr. 4. 22:47
5/6 anonim válasza:
Én abba szoktam őket ültetni, az elején minden rendben van, még mozog is, de aztán valahogy pár nap alatt elhervadnak.
Ne írjátok, hogy nem kap elég fényt, mert már próbáltam a napra kitenni őket, de úgy csak hamarabb vége van.
6/6 anonim válasza:
Ne akard kielégíteni a fényigényét, mert sötétedés után indul vadászni. Szúnyogra, lepkékre, egyéb rovarokra. Nappal sötét zugokba, résekbe, odúkba húzódik. Télen pedig mély barlangokba vonul, csapatokban téli álmot alszik. Ők fedezték fel az ultrahangos távérzékelést, az ember csak lekoppintotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!