Hogy lehet elmenni rákhalásznak?
Figyelt kérdés
Mit kell csinálnom, tanulnom, hogy rákhalász lehessek?2011. jan. 18. 16:09
1/9 anonim válasza:
Ne nézd annyit a tévét.
Az agrártudományi egyetem, rákhalász szakát kell elvégezned.
3/9 anonim válasza:
amúgy szerintem nem kell semmi képesítés, legalábbis nem tudom matróznak lehet-e tanulni, szerintem az úgy megy, hogy idővel megtanulod. legyen jó fizikumod, és legyél matróz, és mehetsz rákot halászni.
5/9 anonim válasza:
Miert akarsz te annak menni? Biztos sokat nezted a deadliest catch-et. Egyebkent meg jo kapcsolatokkal es tengeri tapasztalattal. Es nem minden rakhalasz keres annyit, mint ok ebben a musorban. Ez mar egy valosag-show-va notte ki magat a USA-ben, sok sponsor es tv-sek penzelik oket.
6/9 anonim válasza:
hát az előzőkhöz még annyit hogy magyarországon egy rákhalász igen magányos lehet;) persze gondolom nem itt szeretnéd akkor de hát kimenni pl. amerikába is már egy bonyolultabb folyamat.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem nézek olyan sok TV-t:)
És tudom, hogy nem keresnék annyit mint a tv-ben, de azért elég jól fizetnek szerintem és érdekel a munka legalább nem olyan unalmas...de ha valaki tud olyan munkát ami nem unalmas és jól fizet és nem kell elvégezni az összes egyetemet az is érdekel:)
2011. jan. 18. 22:24
8/9 anonim válasza:
Egyre kevesebb a rák a tengerekben, inkább a visszatelepítésükön dolgozz, mint kihalászásukban.
9/9 anonim válasza:
Nemnem, nem akarom hogy elhappold elolem :)
Egyebkent mihez kepest sok? Mi szamit mar soknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!