Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nem veszélyes, hogy a fülhallg...

Nem veszélyes, hogy a fülhallgatómnak a bemeneténél a fém rész nem teljesen fedett?

Figyelt kérdés

Tehát mp3 oldalán lévő lyukba, ha benyomom, akkor legalább egy 5-6 mm látszik még a fém részből (hozzá is tudok érni könnyen) és csak utána jön a műanyag. Méretre elvileg jó és működik is csak zavaró, hogy olyan mintha nem menne bele teljesen.

[link]

ilyen nagyjából, csak a tű része (a fém) hosszabb...

Ez nem veszélyes? Meg tud rázni?

2011. jan. 8. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
van kutyád, macskád? ha igen, próbáld ki velük
2011. jan. 8. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha figyelembe vesszük, hogy egy 9V-os elem két érintkezőjét megfogva semmit nem érzünk, azt kell mondjam, hogy semmi élettani hatást nem fogsz érezni.
2011. jan. 8. 19:55
 3/3 Lézer Anton ***** válasza:

Én is tapasztaltam olyat, hogy hosszabb volt a csatlakozó, aztán rájöttem, hogy nem mertem teljesen beledugni. Beljebb nyomtam: láss csodát, szebb lett a hang.

Egyébként semmiképp nem lehet veszélyes.

2011. febr. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!