Hogy kezdhetném el? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Én úgy tudtam, hogy a legfontosabb a kémia és a biológia. Valóban olyan fontos a fizika is? :( Általánosban dicséretes ötös voltam és imádtam, de most gimiben sajnos nagyon rossz tanárt fogtunk ki és nem igazán megy :( minden másból négyes-ötös leszek kivéve a fizikát :S
Köszönöm a választ :)
Nemcsak a biológia, kémia vonalra koncentrálj! Mindenből jónak kell lenni, ha lépést akarsz majd tartani az orvosis követelményekkel.
Az egyetemi követelmények, egyszerűen nem lehet a középiskolás léptékkel hasonlítani.
Szerintem amiatt nem kell aggódnod, hogy csak kevés biológia/kémia órád van. Én ugyan nagyon régen felvételiztem (még az un "központit" írtam :-), tudtuk, hogy mi a felvételi követelmény, sok volt, de, aki azt tudta, annak nem volt gondja. Ha a tanáraid ismerik a követelményeket, akkor tudnak javasolni könyveket, amiből készülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!