Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi ennek a megoldá...

Szerintetek mi ennek a megoldása? (légyszi oldjátok meg)

Figyelt kérdés

A tegnap egyik adáson ment ez a feladvány,de senkinek nem jött ki a helyes eredmény.Szerintetek mi az?

Ha esetleg valaki látta és tudja mennyi az eredmény az légyszives írja le(hálózaton volt tegnap hajnalba xD)

12+8+7-5+2x(3x3)+7+9-5+15 = ?

2011. jan. 1. 22:27
 1/7 A kérdező kommentje:

bocsi,elrontottam.:))

12+8+7-5+2x(3x3)+7+9-5+18 = ?

2011. jan. 1. 22:28
 2/7 ToXeN ***** válasza:
69...?
2011. jan. 1. 22:50
 3/7 A kérdező kommentje:

nekem is az jött ki,de nem.

nagyon sokszor elmondták az adásban..

2011. jan. 1. 22:52
 4/7 ToXeN ***** válasza:
Persze mert csak hülyítik a népet, ha azt látja az ember, hogy milyen egyszerű a feladat előbb be fog telefonálni, a megoldás jó de nem fogadják el, hadd próbálkozzon más is... :S
2011. jan. 1. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:

69, de mint előttem irták ez csak néphülyítés! Sose mondjáke l, hogy ők mire gondoltak, és már a kérdés feltevésnél is van csavar pl. azt szokták írni, hogy adja össze a képen szerplő számokat. És akkor lehet 76, és 58 is.

Ennek a matematikai feladatnak csak egy helyes megoldása van, olyan nincs, hogy találgani kelljen...

Ráadásul nem is mindig élőben megy, már láttam felvételről menni...

2011. jan. 1. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
69, a matematikailag korrektül megoldott lf. eredménye, tehát a szövegben keresd s trükköt.
2011. jan. 2. 06:42
 7/7 xa6vi válasza:
A megoldás 1095,de nem tudom,hogy ez hogy jön ki.A műsor vezető csaj megmutatta a játék végén a megoldást.Ha rájösz hogy ez hogy jön ki akkor megirhatnád ide mert engem is érdekel :D
2011. jan. 6. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!