Régi Delta főcím? miket ábrázoltak a különböző képkockák? Szinte egyiket sem sikerült megértenem?
sorrendben:
szuprerszonikus utasszállító (tu valahányas)
mig 21- es vadászgép
nagy magasságból fényképezett hegység
sarkkutatók
sarkkutatók által használt lánctalpas
vulkánkitörés
hold
gyűrűs csillagközi porfelhő
kedves nagyon okos előző!
nem tudom, hogy neked mi a rengeteg, de úgy vélem nem egészen vagy tisztában ennek a fogalomnak a jelentésével...
abban igazad van, hogy az első kép nem az általam megnevezett utasszállító - mea culpa, mea maxima culpa...
a második észrevételed már necces, bár meglehet, hogy egy évjárattal korábbi mig látható a képen, mint amit megneveztem.
a többi észrevételed nem több, mint kekeckedés, okostóniskodás, kötözködés - mivel nem mondasz mást, mint amit én is állítottam - az pedig, hogy pontosan milyen típusú pl. a lánctalpas, teljesen mindegy, mellékes információ.
ha esetleg még van valami hiányérzeted, szívesen küldök egy köteg kákát, hogy keress egy kis csomót rajtuk...
Kicsit kisebb arcot, ha lehet. EU-Schengen témakörben is beégtél.
Aludd ki magad, ez nem a te napod volt.
Talán a Kudlik Júliát kellene megkérdezni!
Szerény (nem tudományos) véleményem szerint a főcímben a lényeg az ismétlődő delta (háromszög forma):
-Delta szárnyú repülő
-Még egy delta szárnyú repülő
-Hegycsúcsok(leegyszerűsítve: ^^^^)
-3 "sarkkutató" delta (háromszög) formációban menetel
-A lánctalpas jármű háromszög formájú futóműve
-A tűzhányó "delta" formája
-A csillagköd közepén látható háromszögletű forma
látam már megvan a válasz.
hanem ennél közérzetrontóbb főcímzenét szerintem még soha egyetlen országban sem csináltak a televíziózás történelmében. hozzá meg a képektől is a hideg futkos az ember hátán. betépve próbáltátok már végignézni?
hát ez nagyon tetszik!
mindegyikőtöket felpontoztam!!!
sajnos a sarkkutatós játékfilmet sehol sem találom.
esetleg belinkelnéd?
a deltás gondolatmenet nagyon logikus!
a deltaformájú repigép nagyon érdekes, tulajdonképpen még nem is láttam ilyent
szal mindegyikőtöknek köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!