Az ismeretterjesztő csatornákon miért adnak "paraszt" tudományos műsorokat?
Úgy értem, hogy van (volt?) a Discovery-n egy olyan műsor, ahol roncstelepi cuccokból építettek autót. Ebben mi a tudományos, vagy ebben mi a pláne? Vagy abban, hogy mutatják, hogy milyen sza.r melók vannak? Kit érdekel?
A legjobb a History-n a Sliced, asszem még nem adják. Tipikusan amerikai! Nekik a tudomány annyi, hogy össze-vissza darabolnak, törnek zúznak és megy közben a csörömpölős zene! Inkább néznék helyette - ha már nincs jobb - hangyákról szóló tényleg ismeretterkjesztő filmet.
Titeket nem zavar, hogy már ott is az megy mint az élet más területein?
Az egészben az a legszomorúbb, hogy itt dühöngsz, ahelyett, hogy élveznéd az életet!
Egy demokratikus, jóléti országban élsz, ahol kb. bármit megcsinálhatsz, amivel nem ártasz másoknak, miközben Észak-Koreában éhenhalva kéne isteníteni Kim-et, Szomáliában meg AK-47-essel üldöznének a kalózok, neked meg az a problémád, hogy a Discovery-n "parasztos" műsorokat adnak! Megáll az ész!
Utolsó ez az érv eléggé, hogymondjam, idióta.
Az afrikaiakhoz is odamehetnél ezzel a dumával meg a koreaiakhoz is hogy, mennyivel jobb nektek, mint a karóba húzottaknak a középkorban, meg keresztre feszítetteknek akiknek szögeket vertek a csuklójukba! Ti meg itt sírtok egy kis éhezés meg lövöldözés miatt!
a másik hogy az ilyen gondolkodás eléggé birka jellemhez vezet. Nembaj, jólvan ez ahogy van, fogadjuk el! Lehetne rosszabb is!
nem azt mondom hogy jogos a kérdező problémája, mert én is lesznoboztam (a szó lightos értelmében :P), de amit te mondtál az hülyeség.
Nekem a kedvencem a Discov Science, Spektrum.
Nagyon jók a csillagászattal kapcsolatos dokumentumfilmjei, geológia, biológiai kutatófilmek.
A History-n is szoktak jó kis tudományos filmek lenni.
A DOQ is elég jó.
Zone Reality az életről- a valóságról, emberi történetekről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!