Hova tegyem a kérdőívem, hogy sok kitöltés érkezzen rövid idő alatt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 21:57
1/10 anonim válasza:
itt is kitöltik majd páran
esetleg IWIW
3/10 anonim válasza:
Itt jó helyen van, de érdemes vég az egyetemi, kari levelezőlistákra kitenni (nálunk is gyakran így szokták), és Facebookra vagy bármilyen közösségi oldalra is kiteheted, akkor nem csak az egyetemi ismerősök látják.
5/10 anonim válasza:
nem félsz, hogy kitiltanak a modik? Már máshova is belinkelted ezt...
6/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen, ezekre már én is gondoltam, illetve meg is tettem, de még így is elég lassan jönnek a válaszok
hát, félek, nem félek, muszáj nyomnom a dolgot
ha jó fejek 24 óráig "nem veszik" észre :)
2010. dec. 13. 23:51
7/10 anonim válasza:
sztem nincs miért kitiltani
ez nem reklám
8/10 anonim válasza:
senkinek nem árt ezzel a kérdező
remélem nem törlik a kérdést:D
9/10 anonim válasza:
Nekem elküldhetnéd, kitölteném. Innen sajnos már levették :(
10/10 anonim válasza:
én tavaly felmentem csetre és beírtam a közösbe , hogy kérdőívért szopok, sikere volt jó páran ki is töltötték,meg ott is megkértem pár embert, hogy töltse ki voltak jofejek akik kitöltötték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!