Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek a jövőben milyen...

Szerintetek a jövőben milyen világvége lesz? A háromból csak egyet válasz!

Figyelt kérdés

A) Az emberiség pusztítja el önmagát Pl: Az általunk ismert rendszer összeomlik, a vállalatok csődbe mennek, milliók vállnak munkanélkülivé, gazdasági válság világszerte, randalírozás,gyújtogatás és egyéb törvényszegések sorozata követik egymást hegyén-hátán míg befejezésként egy atomháborúval ér véget.

B) Globális felmelegedés Pl: A Holnapután című film eseményei fognak bekövetkezni melyben hatalmas özönvíz lepi el az egész bolygót később pedig egy újabb jégkorszakot hagyva maga után amit nem élnénk túl.

C) Egy kb. Ausztrália méretű aszteroida fog becsapódni a Földbe elpusztítva mindent ami él és mozog, nem hagyva maga után mást csak port és hamut.

2010. nov. 27. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy az A+B a helyes megoldás, hiszen ezek együttesen fogják kifejteni hatásukat.
2010. nov. 29. 11:04
 12/15 anonim válasza:
Szerintem csak túl sokat nézted a tv-t és a te agyad is tele lett szennyezve
2010. nov. 30. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Na, először is tisztázzunk valamit: a VILÁG vége az nem csak az emberiség vége! Még csak nem a is a Föld felszínének a vége. A világon mi csak egy icipici pont vagyunk.

Másodszor: az emberiség nem valószínű, hogy elpusztítja önmagát. A legrosszabb, ami történhet, hogy visszakerül a középkorba: mert elég sok ember fejében ma már ott van az a tudás, ami nem engedi lejjebbcsúszni.

Ami az atomtámadást illeti: NÉHÁNYAN túlélik azt is, sok helyen. Na nem a bomba alatt... de van valahol egy sziget a Bikini közelében, ahol az ottani emberek nagyon jól bírják a sugárzást: mint kiderült, 4-5 nezedék óta. Akkor valamiért megemelkedett, és nagyon sokan meghaltak - a többi most már bírja. Az evolúció működik, még ha te nem is tudsz róla.

Özönvíz: te józan vagy? Szerinted mennyi víz kellene hozzá???

Ha minden jég felolvadna a déli sarkon, akkor is csak TÍZ méterrel emelkedne a vízszint. Ez is elég súlyos dolog... na de hol van egy özönvíztől?

Szerintem ne olvass annyi Bibliát.

2010. nov. 30. 23:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Na ja csak ezzel egy baj van nem olvastam, olvasok, és nem is fogok olvasni bibliát nem nekem való. XD
2010. dec. 1. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor is A.
2011. szept. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!