Tényleg igaz, hogy az ember a halála után még 2 órán keresztül hall?
Pedig ezt mondta az egyik barátnőm.
Én sem nagyon akarom elhinni.
Jól van na-.-
csak megkérdeztem
Gondold végig! Azt, hogy egy halott még két óráig hall, azt ki tudja megmondani?
1.) Egy nem halott, de az meg honnan tudja, hogy a halott hall-e, amikor azt a halott már nem tudja megmondani neki?
2.) Maga a halott meg tudná mondani, hogy hall-e, de mivel halott - így már nem tud kommunikálni. XD
A szív megállása után néhány másodpercig még valóban működnek az érzékszervek. De csak másodpercekig. Nem órákig.
Elvileg a lefejezett ember is lát még a lefejezés után néhány másodpercig, de órákig tuti nem.
De ezt igen nehéz bizonyítani, hiszen első kézből senki sem tudott róla beszámolni. :D
Talán a megfelelő agyközpont az oxigénhiány beállta után még elméletileg képes "működni" pár percig, de a két órában én sem hiszek.
Talán ha az ember nem is hall, de hal, az halála után órákkal is hal.
erre válaszolni kb annyira lehetetlen mint arra, hogy mivan a halál után
mert senki se tudja elmondani, csak az aki már meghalt, de az már nem jön vissza bájcsevegni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!