Mitől függ, mit látok ezen a képen?
Figyelt kérdés
Legutóbb egy csütörtök esti előadáson találkoztam vele, fáradtan, leverten, és az istennek nem találtam benne a fiatal lányt. Ma reggel, fürdés után, kipihenten, épp tortát majszolva beleütköztem, és az öreg hölgyet tudtam alig-alig megtalálni. Van valami összefüggés a fizikai állapot és az agy felfogóképessége között? Vagy a színérzékelése között?
2010. nov. 21. 09:52
11/17 anonim válasza:
A lányt láttam először.
Utána felfedeztem a nénikét is :D
14/17 anonim válasza:
te jó isten szó szerint fél óráig néztem a képet mire megláttam a fiatal csajt xD
15/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő megvan, de csak azért mert leírták, hogy a fiatal csaj álla az öreg orra. Amúgy szerintem a fiatal csaj sokkal könnyebben kijön a képből :D
16/17 A kérdező kommentje:
Kösz annak, aki az AHA élményes - mellesleg egyetlen, a kérdésre írt - választ adta :)
2010. nov. 21. 12:33
17/17 anonim válasza:
Nekem egy harminc körüli primadonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!