A féldrágaköveknek tényleg van valamilyen hatása az egészségre?
Figyelt kérdés
Szoktunk a családban kapni vendégektől, ismerősök féldrágaköveket. Anya főnöke nagyon hisz ebben és sokat mesél nekem, hogy melyik kőnek mi a hatása. Van pár féldrágakő, ami nekem is tetszik (pl.: most is egy hegyikristály medál van a nyakláncomon), viszont én nem hiszek abban, hogy lenne bármilyen hatásuk az egészségre. Olyanokat írnak a köveknél, hogy jó pajzsmirigyre, megfázásra stb. Egy pici kő mégis hogy lenne jó ilyenekre? :S Max ha egy 5 kilósat hordunk magunknál, talán... :D de nem tudok hinni ebben az egészben.2010. nov. 16. 16:50
1/2 anonim válasza:
Nevetséges hülyeség. Én 5 éves korom óta gyűjtöm az ásványokat, egyiknek sincs semmilyen hatása az egészségre.
Na jó...ha lenyeled valamelyiket, következményes bélelzáródást okozhatnak... :D
2/2 anonim válasza:
Hogyne!
A középkorban gyógyítottak vele úgy, hogy porrá őrölték és mézzel összedolgozva beadták a páciensnek.
Jobb, mint egy közönséges méreg, mert ennek nevelő hatása is van. Van, aki órákig él még, és közben 7 élet bűneiért is megszenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!