Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyit érhet egy eredeti...

Mennyit érhet egy eredeti honfoglalás kori gyűrű?

Figyelt kérdés
Láttam modern kori de viszont régmúltra hajazo gyűrűt és kíváncsi vagyok egy eredeti kori mennyit érhet?

ma 19:06
 1/4 anonim válasza:
76%
Nagyon nehéz lenne beárazni, hisz nem lehet kereskedelmi forgalomba eredeti honfoglaláskori gyűrű. Ha külföldről kerülne elő, akkor is csak a magyar állam vehetné meg, mint pl a Seuso kincseket. De nyilvány egy gyűrű értéke nem hasonlítható, egy komplett kincslelettel. Függne az ár a ritkaságától, kidolgozottságától, anyagától, az állapotától. Saccolni tudok maximum, 4-500 ezer és 1 millió ft körül lehetne szerintem.
ma 19:56
 2/4 A nagy Levin ***** válasza:
33%
Kb két évet. A többit az első leírta.
ma 19:59
 3/4 anonim válasza:
75%
Fémkeresőzöl? >:) Ausztriában kapni, anyag és állapot függő. ÉN, 400 nál többet nem adnék érte. Na jó, aranyért 700.
ma 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha találtad, akkor először fel kell ajánlani az államnak. Csak akkor tarthatod meg, ha nekik nem kell.
ma 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!