A Mc'donals-ban milyen dolgozni, milyenek a csapatok a műszakvezetők mire kell nagyon oda figyelni?
Figyelt kérdés
ma 06:06
1/2 Kólauborkával válasza:
Arra, hogy megnézd, a rendelés minden elemét bele tetted-e a dobozba. Én nem tudom mi van a Mekivel, de hogy egy 3 tételes rendelést sem tud úgy megcsinálni, hogy benne legyen hiánytalanul minden na az szánalmas. Szóval ne izguld túl, ha nem az üres zacskót adod szerintem minden OK, de lehet, hogy még úgy is…
2/2 anonim válasza:
Milyen dolgozni? Szörnyű. Rabszolgamunka jellegű az egész. Pörgés, hajtás, éppen hogy ostorozás nincs.
Milyenek a csapatok? Nagy IQ bajnokokra ne számíts.
Milyenek a műszakvezetők? Rabszolgahajcsárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!